Lepota

Ljubav

Namirnice koje pored toga što su zdrave, povećavaju i grudi!

Masaže grudi postaju sve popularnije, neki položaji u jogi mogu uticati na oblik grudi, a postoje i namirnice koje pored toga što su zdrave, povećavaju i grudi!

Namirnice koje pored toga što su zdrave, povećavaju i grudi! Svet Plus





Priroda i njeni darovi mogu uticati na telo na različite načine, čak i doprinoseći povećanju obima grudi. To može proizlaziti iz prisustva fitoestrogena ili zdravih masti u hrani koju konzumiramo.

Osim hirurških opcija, postoje i prirodni načini za poboljšanje veličine grudi. Masaže grudi postaju sve popularnije, posebno kada se koriste esencijalna ulja i losioni na bazi maslinovog, lanenog i komoračevog ulja. Takođe, neki položaji u jogi, poput kobrine poze (bhujangasana), kamilje poze (ustrasana) i poze dvostrukog ugla (dwikonasan), mogu uticati na oblik grudi.








Uz to, određeni namirnice mogu imati pozitivan uticaj na povećanje grudi. Na primer:

Mleko, s obzirom da dojke sadrže masti, pa konzumacija punomasnih mlečnih proizvoda može doprineti povećanju njihove veličine.

Papaja, koja u kombinaciji s mlekom može blago povećati grudi, poboljšati teksturu kože i olakšati varenje. Preporučuje se i masaža grudi uljem od papaje.

Piskavica, biljka koja se često pominje kao prirodni sastojak za povećanje grudi. Iako nema naučnih istraživanja, poznato je da utiče na hormonalni status, povećavajući estrogen u telu. Zato počnite sa konzumiranjem ovog čaja.

 

Piskavica protiv svih ženskih problema! Povećava grudi!




Seme komorača i lana, koje se preporučuje kako u ishrani, tako i kao sastojak za masažu s maslinovim uljem radi povećanja grudi.

Orašasti plodovi, posebno orasi, bogati su mononezasićenim masnim kiselinama koje igraju ključnu ulogu u izgradnji masnog tkiva grudi.

Soja, zbog visokog sadržaja fitoestrogena koji podstiče estrogen u telu. Upotreba soje u ishrani može doprineti povećanju grudi, uz dodatni antioksidativni efekat i smanjenje nivoa lošeg holesterola.

Važno je napomenuti da je pre upotrebe ovih prirodnih metoda pametno konsultovati se s lekarom kako bi se osiguralo da ne premašuju poželjne granice u organizmu.
 

Grčko seme ili piskavica za brži rast kose! (RECEPT)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>