Region

Svet

Princ Hari skinuo sa zida sliku svoje babe, kraljice Elizabete!

Princ Hari skinuo sa zida sliku svoje babe, kraljice Elizabete, a razlog je bizaran... Nije tajna je Hari u mladosti bio poznat po ludim žurkama, a ranije je priznao da je koristio droge.

Princ Hari skinuo sa zida sliku svoje babe, kraljice Elizabete! Screenshoot/Instagram






Princ Hari ponovo se našao u fokusu javnosti. Naime, glumac i komičar Pedi Mekginis izjavio je da je Hari jednom prilikom skinuo sliku svoje pokojne bake, kraljice Elizabete II, tokom "divlje žurke", piše Daily Mail.

Zvezda "Top Gear-a" tvrdi da je izlazio s njim i brojnim poznatim "facama", te da je jedne noći video princa kako sa zida uklanja sliku kraljice kako ne bi mogla da ga "posmatra" dok se zabavlja u klubu u Londonu.

Pedi Mekginis je sve ispričao u jednom podkastu i dodao da ga je princ Hari grlio i ljubio pre nego što je skinuo sliku kraljice "kako ona to ne bi gledala". 







Klub je, kaže, imao tajna vrata kroz koja su ulazile i izlazile slavne osobe.Nije tajna je Hari u mladosti bio poznat po ludim žurkama, a ranije je priznao da je koristio droge. Rekao je da je bio toliko izbezumljen zbog smrti svoje majke, princeze Dajane, da se okrenuo teškom opijanju i uzimanju droga, uključujući kokain, kako bi se nosio sa svojom tugom.

"Ja sam se okrenuo jakom piću jer sam hteo da umrtvim emocije i odvratim pažnju od toga. Takođe sam, znate, koristio i droge", otkrio je u intervjuu s Andersonom Kuperom u emisiji "60 Minutes" i priznao da je pušio travu i uzimao kokain jer se osećao "beznadežno i izgubljeno" u svojim kasnim 20-im.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>