Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024 Škorpija: Stiže novac!

Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Škorpija donosi dobre vesti, stiže novac u drugoj polovini godine, nekima čak i kroz igre na sreću.

Godišnji horoskop 2024 Škorpija: Stiže novac! Svet Plus

Škorpije će želeti u 2024. godini da budu samostalne u svakom smislu te reči, a kada je posao u pitanju. Za sprovođenje u delo većih stvari ipak će im biti potrebna pomoć osobe sa iskustvom. 


Kada je novac u pitanju biće ga za većinu pripadnika znaka kroz druge ljude, igre na sreću, kod nekih čak i neko nasledstvo. I prodaja nečega što do sada nije išlo, lagano će proći u ovoj godini.


Ljubav će Škorpijama biti jako važna, biće im potrebno da kraj sebe imaju osobu na koju mogu da se oslone, osobu koja će im biti i ljubav i prijatelj i rame za plakanje ako je to potrebno.


Godišnji horoskop savetuje Škorpije da je ovo godina savršena za krunisanje ljubavi brakom ili prinovom, a slobodni pripadnici znaka neće imati sreće ukoliko se zagledaju u osobu koja je već zauzeta jer povratne signale neće dobiti i osetiće veliko razočarenje.


Što se zdravlja tiče, horoskop savetuje redovne kontrole zbog srca i problema sa kostima, zglobovima, kičmom...Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>