Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024 Lav: Turbulentna godina za ljubav!

Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Lav donosi dosta toga, poslovna unapređenja, nagrade i slično, turbulentna je godina za ljubav i potrebna je pažnja da se ne upuštate u veze sa zauzetim osobama.

Godišnji horoskop 2024 Lav: Turbulentna godina za ljubav! Svet Plus




Lavovi očekujte dosta promena, na poslu pozitivnih, posebno zato što ćete pokazati koliko vredite i koliko vam je stalo da napredujete.


Potrebno je da radite na sebi, da ulažete u sebe, ako treba i da se modernizujete i prihvatite neke nove stvari. Izbegavajte nesigurne poslove, ne dozvolite da vas neko blizak uvuče u nešto što ne želite i za šta niste spremni.


Kada su finansije u pitanju primanja će biti manje više stabilna, u jednom periodu čak i sjajna ali mnogo vodite računa ako se bavite poslovima vezanim za inostranstvo i sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom.


Godišnji horoskop za 2024. godinu donosi Lavovima kada je ljubav u pitanju dosta turbulencija. Oni koji su u braku ili dužim vezama mogu da očekuju velike promene.



Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.






Partner više neće tolerisati ono što je ranije tolerisao, pa se tome i ne nadajte već pazite na svoje ponašanje. Neka nova prijateljstva mogu prerasti u ljubav, odnosno zaljubljivanje, što može kod nekih napraviti potpuni haos, a tek na kraju će shvatiti da su napravili grešku i pogrešnu procenu osobe koja je bila predmet intersovanja.


I za slobodne Lavove godina je turbulentna jer će upoznati osobu koja će im potpuno zaokupiti misli i život uopšte. Biće spremni da se menjaju zbog nove ljubavi ali to neće biti tako iskreno kako će na početku verovati. Potrebno je da Lavovi mnogo vode računa o tome da ne ulaze ni u kakvu priču sa zauzetim osobama jer ta priča nema dobar kraj.


Zdravlje mora da vam  bude na prvom mestu, izbacite slatkiše, izbegavajte stres i tuđe probleme, a svoje rešavajte na miran način.
 

Uradi sam dekoracije za novogodišnje praznike! (VIDEO)

Godišnji horoskop 2024 Devica: Više pažnje obratite na partnera!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>