Region

Svet

Pevačica Jelena Karleuša pokazala emotivnu fotografiju!

Pop zvezda Jelena Karleuša često ističe koliko joj nedostaje njena majka Divna, a sada je pokazala jednu od retkih fotografija gde su joj mama i tata zajedno!

Pevačica Jelena Karleuša pokazala emotivnu fotografiju! Screenshoot/Instagram





Karleuša je često javno govorila koliko joj je pokojna majka Divna značila u životu i isticala da je ona bila njena najveća podrška i oslonac. O ocu nije tako često pričala ali sada je pokazala fotografiju na kojoj je ona sa oba roditelja, a u pitanju je njen rođendan.




"Jedna od retkih slika sa mamom i tatom zajedno." - napisala je Jelena Karleuša u opisu ove  fotografije. 







Jelenini roditelji venčali su se  1977. godine, kada je Divna imala samo 19 godina, a Jelena se rodila već sledeće godine. 


Tada je Divna bila student Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Razveli su se dok je Jelena još bila mala, a nakon razvoda njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok majka Divna nije želela da ima više dece.




Jelena je jednom ispričala koliko se plaši rasturanja porodice:


"Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi." - ispričala je Karleuša.
 

Toksična majka se lako prepoznaje! Ona radi ovih deset stvari!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>