Region

Svet

Milica Pavlović pesmu Kučketina posvetila koleginici!

Pevačica Milica Pavlović se uveliko priprema za koncert u Areni, a sada je otkrila da je svoju čuvenu pesmu "Kučketina" posvetila koleginici koja ju je jako razočarala. Toliko da joj je žao što i albuma ne nosi ovaj naziv...

Milica Pavlović pesmu Kučketina posvetila koleginici! Svet Plus





Koleginica ju je pozvala i nije štedela komplimente


"Verujem da ćemo 23. decembra zapaliti Štark Arenu uz "Kučketinu". Sećam se, došla ja kod Ljilje Jorgovanović da preslušavamo nove melodije i, pre nego da krenemo da pričamo o muzici, uvek pređemo i neke klasične ženske teme. I ja joj pričam kako sam se pre dolaska kod nje čula sa jednom koleginicom koja me zvala da mi traži tri matrice sa prošlog albuma i koja ne da nije štedela komplimente na moj račun, nego mislim da me tako ne bi hvalila ni rođena sestra da je imam. 


Sledeći poziv koleginice bio je sasvim slučajan...


I završimo razgovor, kad posle tri minuta zvoni telefon – opet ona. Ja se javljam i niko ne odgovara. Slučajno me je pozvala dok joj je telefon bio u džepu. I dok sam proveravala da li to ne radi veza ili me je zaista slučajno pozvala, ja čujem drvlje i kamenje po meni. Ali ne možete da zamislite tu priču i rečnik. Spustim slušalicu i pravim se da me nikad nije pozvala i da nikad nisam sve to čula. Matrice sam uredno poslala…"- kaže Milica Pavlović.








Kakva kučketina...


"Ljiljin komentar na celu priču je bio: ‘kakva kučketina’. I to je bilo to. Odmah smo znale da je to fraza koja ide u novu pesmu, samo smo se nadovezale na tu temu nekim drugim pričama… ali o njima neki drugi put. I samo da znate i meni je nekad krivo što se album ne zove po ovoj pesmi… ali, mislim da je ipak za ovaj momenat bilo adekvatnije ovo ‘Lav'."
 

Dafne Selfi ima 94 godine, nema botoksa, koristi malo kreme za lice!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>