Style

Ljubav

Ozbiljna iskušenja u 2024. godini za šest znakova horoskopa!

I razvodi i venčanja kao i uvek, ali ozbiljna iskušenja u 2024. godini čeka šest znakova horoskopa! Uticaj karmičkih čvorova koji se kreću duž ose Vaga-Ovan odgovoran je za polje ljubavi i bračnih odnosa.

Ozbiljna iskušenja u 2024. godini za šest znakova horoskopa! Svet Plus






Ovan

Vaš znak postaje epicentar budućih događaja, pružajući vam neponovljivu priliku za uzlet. Međutim, prošlost stavlja svoj pečat na vaše razmišljanje o trenutnoj zajednici, pitanju vaše "moći" i oslonca.

U periodu od 25. marta do 8. aprila, zatim od 18. septembra do 17. oktobra, vaš brak ili dugogodišnja veza će se suočiti s ozbiljnim iskušenjima. U tim vremenskim intervalima, mogli biste doneti odluku o prekidu ili zvaničnom ozvaničavanju vašeg partnerstva.

Za samce Ovna, dolazi sjajno vreme za izlaske. Jupiter će ući u sektor putovanja i učenja, povezujući se sa Venerom u junu 2024. godine, donoseći mogućnost susreta s nekim posebnim.



Vaga

Tokom 2024. godine, posvetićete se analizi vaših odnosa, a zaključci koje izvučete mogu značajno uticati na vaš lični razvoj i samopouzdanje. Čvor prošlosti u vašem znaku ukazuje na globalnu transformaciju koju inicira vaš partner.

Ključni trenuci za ispitivanje vaših odnosa biće Pun Mesec u Vagi 23. marta, a zatim Pun Mesec u Ovnu 17. oktobra. U tim periodima, moguće je suočiti se s prekidom ili donošenjem važnih odluka.

Za slobodne Vage, proleće 2024. godine donosi posebnu priliku za ljubav, posebno u periodima od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Dnevni horoskop OVDE







Blizanci

Planet Jupiter, nosilac sreće i vladar vašeg bračnog sektora, ulazi u vaš znak tokom 2024. godine. To znači da ćete, pod uticajem sudbine, pronaći srodnu dušu. Ta osoba može se pojaviti iznenada, a za godinu dana možete odlučiti da ozvaničite vašu vezu.

Moguće je da će ta osoba biti starija od vas, stranac ili neko ko često boravi u inostranstvu. Njihovo zanimanje može biti u pravnom, obrazovnom, diplomatskom ili kulturnom sektoru.

Za već udate Blizance, septembar će biti ključan mesec, s pomračenjima u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Već 18. septembra, pun Mesec u sektoru statusa može doneti prekid veze.

Očekujte i mogućnost finansijske nadoknade.




Devica

Univerzum vas i dalje podstiče da se transformišete, birate sebe i svoje prioritete. Od 25. marta do 8. aprila, pomračenja u sektoru krize i samopoštovanja će vas naterati da preispitate odnos prema sebi i da promenite stavove prema ljudima koje birate.

Uspeh u unutrašnjem radu će se manifestovati kroz romansu, jer će Venera stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. aprila. Odnosi s tom osobom mogu se brzo razvijati, možda čak do objave do juna 2024.

Jupiter, vladar vaše porodice i bračnog sektora, postaje vrhunac u vašoj natalnoj karti 26. maja, a spaja se s Marsom 14. i 15. avgusta. Vaš partner će preduzeti važan korak u razvoju vašeg saveza.

Pun Mesec u Ribama, odgovoran za vaše partnerstvo, održaće se 18. septembra, donoseći važne odluke, možda čak i ponudu za brak. Takođe, trudnoća je moguća tokom cele godine.








Riba

Tokom 2024. godine, Univerzum će promeniti vaš odnos s partnerom, jer će pomračenja preći u vaš znak od 18. septembra. Očekujte duboke promene, s novim pogledom na partnerski odnos.
Ključni trenuci će biti tokom konjunkcije Merkura (planeta partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu, 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, a romantiku ćete možda započeti putem prepiske.

Do mladog Meseca u Devici 3. septembra, želećete započeti novu ljubavnu fazu. Za udate Ribe, jesen 2024. donosi testove braka jer Saturn prolazi kroz vaš znak, terajući vas da racionalnije gledate na partnera.

Na pun Mesec 18. septembra možete odlučiti o prekidu veze, a 30. septembra potpisati dokumente koji se odnose na to.



Strelac

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što može doneti velike promene u vašem odnosu. Ako ste u braku, možete upoznati osobu koja ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru, možda odlučujući se na prekid postojeće veze.


Ukoliko ste slobodni, onda ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. maja 2024. godine, upoznati osobu koja vam je suđena.

Budite pažljivi na izlive strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja – to bi mogao biti isti partner.

 

Posni linceri! Novogodišnji keksići koji se tope u ustima! (RECEPT)

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>