Style

Ljubav

Pun Mesec u Blizancima 27. novembra uzdrmaće neke znakove Zodijaka!

Pun Mesec u Blizancima 27. novembra 2023. godine, uzdrmaće neke znakove Zodijaka! Ovo je kraj jednog ciklusa nekome na polju ljubavi, a nekome na polju posla.

Pun Mesec u Blizancima 27. novembra uzdrmaće neke znakove Zodijaka! Svet Plus




Pun Mesec je često povezan sa emotivnim stanjima, pa su ljudi tih dana mogu osećati nervozu, emotivniji su nego inače, pa čak i plačljiviji. Ovaj pun Mesec u Blizancima biće posebno težak za neke znakove Zodijaka:



Blizanac
Sve što ste gomilali proteklih sedmica sada će dostići vrhunac. Osećaćete potrebu da otvoreno izrazite svoje misli, bez obzira na to da li bi nekoga mogli povrediti. Stoga, oprez je ključ u vašoj komunikaciji.




Strelac
Ako ste u vezi ili braku koji prolazi kroz teškoće, pred vama je poslednji izazov u 2023. godini koji će odrediti sudbinu vašeg odnosa. Iako je moguća kriza, ako je prebrodite, postoji velika šansa da ćete s tom osobom deliti svoj život.








Ribe
Pun Mesec u Blizancima donosi vam nesuglasice na poslu, jer niste zadovoljni trenutnim okolnostima. Verovatno ćete poželeti promenu posla i aktivno ćete raditi na tome, s velikom šansom da to postignete u narednom mesecu.




Devica
Pred vama su porodični izazovi ili rešavanje stambenih pitanja. Nije najbolji trenutak za konflikte s rodbinom. Ovih dana izbegavajte donošenje važnih odluka kako biste izbegli eventualna kajanja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>