Lepota

Ljubav

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje!

Metodu brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku uz lepo oblikovanje mišićne mase ustanovio je japanski lekar Tošiki Fukusudži, nazvavši je "japanska metoda peškira". Salo nestaje za 10 dana!

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje! Svet Plus





Naravno da vam je želja ravan stomak, kome nije? Ali nekako je većina lenja da vežba i nema dovoljno volje da smanji kalorije, zato je tu metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku.


Dovoljno je pet minuta dnevno, a što je najbolje radi se tako što se leži na peškiru. "Posle deset dana vaš stomak će biti zategnut i ravan", tvrdi Kejsi Ho stručnjak za fitnes, koja u početku nije krila skeptičnost u pogledu povoljnog ishoda.



Dodatni sloj masti oko stomaka je posledica pogrešno postavljene karlice. Upravo pravilnim vežbanjem i dovođenjem karlice u odgovarajući položaj, smanjuje se i linija struka.



Kako da izvodite pravilno ovu vežbu



Uzmite peškir srednje veličine i urolajte ga. Dužina rolne ne treba da budemanja od 38 centimetara i široka oko 10 centimetara. Omotajte je nekom trakom da ostane čvrsta i da se ne odmota tokom izvođenja vežbe.


Zatim sedite na ravnu i tvrdu podlogu. Najbolje je da postavite joga prostirku, a na nju urolan peškir.

 

-Zašto je postalo sramota ako nisi non stop dostupan na internetu?!







Lagano lezite držeći na leđima peškir. Peškir treba da bude postavljen paralelno sa pupkom uz donji deo leđa.


Noge opružite tako da prate širinu ramena, pri čemu palčevi treba da se dodiruju. Ruke ispružite iznad glave sa dlanovima okrenutim prema podlozi tako da se dodiruju mali prsti. 

Proverite da li su nožni palčevi vrhovima okrenuti jedan prema drugom.

Ovako postavljeni u ležećem položaju na urolanom peškiru ostanite pet minuta. Kada vreme istekne polako ustanite, jer su se vaše kosti i zglobovi malo pomerali tokom vežbe.

Budite istrajni i videćete odlične rezultate ovakve metode skidanja sala sa stomaka.
 

Mesečni horoskop za decembar 2023. godine!

Koliko samopoštovanja imamo? Dokazi da ne volite sebe dovoljno!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>