Region

Svet

Ženi se Zoran Marjanović! Venčanje na proleće!

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran, odlučio je da se ženi, a venčanje će, kako se priča biti na proleće. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti.

Ženi se Zoran Marjanović! Venčanje na proleće! Screenshoot/Instagram






Suprug ubijene pevačice Jelene Marijanović ženi se svojom devojkom Zoricom Zokom Mitrović. Kompozitor koji je nedavno odlukom apelacionog suda u Beogradu pušten iz Centralnog zatvora, iako je najpre osuđen za ubistvo supruge, sada planira venčanje.


Dok je boravio iza rešetaka, već tada se raspitivao kako se obavlja venčanje u zatvoru. Sada, na slobodi, planira da to sprovede u delo. Venčanje s Zoricom zakazano je za proleće naredne godine. Zoran vidi Zoricu kao ljubav svog života i želi da se zakune pred Bogom i ljudima. Ako sve ide prema planu, sudbonosno "da" izgovoriće u krugu prijatelja i kumova, ali s velom tajnosti. Ovoga puta žele da zadrže intimu samo za sebe.








Zorica je presrećna i nestrpljivo iščekuje trenutak kada će postati gospođa Marjanović, potvrdio je blizak Zoranov prijatelj. I Mitrovićeva je potvrdila da s Zoranom planira dočeka starost:


"Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan", rekla je za Kurir Zorica.



Ljubavna priča između Zorana Marjanovića i Zorice postala je javna 15. septembra 2017. godine kada je Zoran prvi put uhapšen. Tog dana, Mitrovićeva je bila prisutna u kući Marjanovića u Borči i sukobila se s policajcima.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>