Region

Svet

Region

Serija Poziv epizoda 3: Sonjin telefon! (VIDEO)

Serija "Poziv" epizoda 3. biće emitovana u subotu 25. novembra 2023. godine! U 20 časova na RTS-u možete pogledati kako Anica pokušava da locira Sonjin telefon...

Serija Poziv epizoda 3: Sonjin telefon! (VIDEO) Foto: Promo






Serija "Poziv" epizoda 3:


Anica pokušava da pronađe lokaciju Sonjinog telefona. Tijana ne može da sedi skrštenih ruku i beži iz stričeve kuće.

Una i Saja planiraju sačekušu Žabcu, dok Zvezdana pronalazi način da skine sumnju sa Sinpexa.


Uloge tumače: 


Mirjana Joković, Danica Nedeljković, Nada Šargin, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Ana Franić, Nikola Glišić, Miloš Timotijević, Dragan Petrović, Ivan Tomić, Ermin Bravo, Isidora Minić, Đorđe Mitrović, Nebojša Milovanović, Daniel Sič, Damjan Kecojević, Vahidin Prelić, Vahid Džanković, Bojan Žirović, Novak Bilbija… i drugi.









Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke, koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Istražujući preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života. 


Anica pokušava da na to upozori Sonju, ali ona misterozno nestaje, što natera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Uskoro otkrivaju da Sonja može biti ključ u otkrivanju istine koja stoji iza ekološkog skandala koji potresa zemlju: misteriozno trovanje trojice dečaka…




"Poziv" je savremeni triler od osam epizoda, koji je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija “Brand Vision”.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>