Ostalo

Sme�no

Znak beskonačnosti! Nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik!

Jedan od najstarijih simbola koji se koriste u različitim kulturama je znak beskonačnosti, zato nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik! Ali to nije sve, pozitivno deluje na svaki prostor u kojem se nalazi!

Znak beskonačnosti! Nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik! Svet Plus







Nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik. Prema stručnjacima za feng šui, ovaj simbol ima moć da unapredi svaki prostor u kojem se nalazi. 


Jedan od najstarijih simbola koji se koriste u različitim kulturama je simbol beskonačnosti. Veruje se da podiže pozitivnu energiju, a posebno ima značaj kada se nosi kao privezak na narukvici ili crvenom končiću.

Ovaj simbol se koristi za postizanje harmonije i ravnoteže, povezan je i sa brojem osam, simbolizujući bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju, simbol beskonačnosti se primenjuje kako bi se usklađivao prostor i poboljšala vitalna energija či u domu. 







Stručnjaci feng šuija tvrde da pozitivno deluje na svaki prostor u kojem se nalazi. Postoji preporuka da ovaj simbol nacrtate na parčetu papira i nosite ga u novčaniku kako biste privukli energiju obilja i protok novca. 

Slobodno ga ukrasite, osvežite bojom po svom izboru ili mu dodajte lični pečat. Redovno crtanje ovog znaka u planeru ili dnevniku može voditi ka uspehu, dok će istaknut u spavaćoj sobi pojačati energiju ljubavi između partnera.

Čitajte SVET PLUS na Google vestima.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>