Style

Ljubav

Nedeljni horoskop, prognoza od 20. do 26. novembra 2023. godine!

Nedeljni horoskop, prognoza od 20. do 26. novembra 2023. godine koju za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Strelčevima ćemo od srede čestitati rodjendan, a u petak i Mars menja znak i ulazi u vatreni znak Strelac u kome će se zadržati do početka sledeće godine. 

Nedeljni horoskop, prognoza od 20. do 26. novembra 2023. godine! Svet Plus




Ova nedelja može nositi izazove na moralnom i religioznom nivou, ali i sugestiju da više brinete o svom zdravlju, pošto može dolaziti do pokretanja starih boljki.


Nedelju počinjemo sa lunarnom fazom Prve četvrtine meseca koja naglašava i potrebu da se ove nedelje oslobodimo svega što trpimo duže vreme i težimo otvorenosti i iskrenosti, šta god da nam ona donese. Strelčevima ćemo od srede čestitati rodjendan, a u petak i Mars menja znak i ulazi u vatreni znak Strelac u kome će se zadržati do početka sledeće godine. Ova nedelja može nositi izazove na moralnom i religioznom nivou, ali i sugestiju da više brinete o svom zdravlju, pošto može dolaziti do pokretanja starih boljki.




Ponedeljak, 20.11.2023

Vrlo izazovan aspekt Meseca i Marsa može pojačati sukobe ali i ” glavobolje”, žurbu i napetost u jutarnjim časovima. Biće potrebno da kontrolišete reakcije i smirite organizam, ali da ne pravite kompromise. Prva četvrtina Meseca u znaku Vodolije na 27 stepenu, može nositi puno strasti, buke, dramatike i naglih oscilacija u emocijama. Može biti jakih nezadoovljstava i ispada, ali emotivnih izazova.Pokusajte da danas izbegavate rizik i svojeglavost, jer može otići na vašu štetu! U povećanju povrede, padovi i osetljivost kroz društvene odnose. Ipak ova faza može da nam pokrene ratnika u sebi, ali i potrebu da budemo novi.

Od 15:30 Mesec menja znak i ulazi u poslednji zodijački znak Riba. Njegov kvadrat ali i prazan hod sa Saturnom može nositi da popodnevni časovi deluju potišteno, depresivno, sa osetljivošću kostiju i izvesnim emotivnim padom. Ovo može biti vreme kada treba pokrenuti kreativnost, ali kada se treba odmarati i ne donositi nagle odluke!

Sekstil Sunca i Plutona do 22.11 može nositi veću okrenutost misterijama, istraživanjima i otkrivanju tajne. Smisao za psihologiju, ali sklonost pronicljivosti može danas pomoći da izbegnete neke neprijatne situacije. Potreba za uspehom, ali ličnim promenama biće značajna.








Utorak, 21.11.2023

Mesec u sekstilu sa Jupiterom može pokrenuti radost, blagostanje prema drugima, moguće dobitke i dobre odnose sa strancima. Vreme koje treba iskoristiti za ličnu negu, zaštitu i isceljenje. Želi dobro- dobro će ti se vratiti.

Kvadrat Meseca i Merkura u večernjim časovima može doneti nesporazume, kvarove, problem sa prilagodjavanjem, lošu koncentraciju, sukob emocija i razuma, povremenu nesiurnost. Pazite na reči i probajte da se opustite i ne razmišljate negativno!








Sreda, 22.11.2023

Sunce menja znak i ulazi u znak Strelac od 15:04 kada Strelčevima do zvaničnog početka zime možemo čestitati rodjendan.

Mars u vrlo intezivnom sekstilu sa Plutonom donosi jaču volju, snagu, privlačnost i harizmu, ambiciju i fokus na konkretne ciljeve. Dobro za početak poslova, ali rešavanje nekih bitnih obaveza može ići lakse. Na emotivnom nivou u povećanju jaka strast, susreti i privlačnost.

Mesec u Ribama kroz značajne aspekte sa R Uranom može doneti jake snove, vizije, intuiciju u kontaktu sa R Neptunom, ali dan izuzetne kreativnosti, inspiracije, vere, nade i ipak optimizma. Popodnevni časovi posebno praćeni važnim emotivnim dešavanjima, ali budjenjem. Dosta akcije, pokreta, pozitivnih dešavanja i neobičnih susreta, ali zaštite univerzuma biće praćeno i kroz aspekt Meseca i Marsa. Hrabra, ali emotivna energija biće pobednička. Saosećanje, podrška drugima, odlično vreme za lečenje, operacije.

Mesec od 18:21 ulazi u znak Ovan i njegov trigon sa Suncem može doneti sreću, optimizam, odlične lične sposobnosti, lakše aspekte kroz obrazovanje, ambicije, kao i mogućnost lakših rešenja. Ovo može biti dan ogromne energije i bitnih dešavanja.









Četvrtak, 23.11.2023.

Izuzetno ranjiv dan. Opozicija Meseca i Venere nosi da će posebno ženske pripadnike biti ranjive, osetljive i sklone naglim promenama raspoloženja. U povećanju emotivni i finansijski problemi, kao i nerazumevanja i patnja.

Uz dodatak, ovaj dan nosi i težak kvadrat Sunca iz znaka Strelca i Saturna iz znaka Riba  aspekt koji je na snazi do 25.11. može stvoriti brigu i pesimizam, nedostatak samopouzdanja, osetljivost kroz to kako vas drugi vide ili probleme sa autoritetima. Mogući teži zadaci. Potrebno će biti mnogo strpljenja, ali odgovornosti i prema onome što vam se ne dopada. Ukoliko na nečemu radite, a to ne ide, ostavite za drugi dan, i danas generalno treba izbegavati da se forsira ono što ne fukcioniše.


Dnevni horoskop OVDE












Petak, 24.11.2023

Mars od 11:16 prelazi u vatreni znak Strelac. Potreba za novom energijom, slobodom, fizičkim aktivnostima, želja za daljinama, putovanjima, sportom, i oslobadjanjem od svega prošlog. Mars će boraviti u znaku Strelca do 4.01.2024 i nosi optimističnu energiju, veću smelost i želju za neobičnim sferama, ali i rizicima.

Merkur u znaku Strelca u inkonjukciji sa R Uranom do 25.11 povećava mentalnu akciju, budjenje, originalnost, nove ideje, spontano rešavanje mnogih prethodnih pitanja. U povećanju anksioznost prolaznog nivoa, jer nosi više akcije i jurnjave, bržeg razmišljanja, ali i stresa.

Povoljan aspekt Meseca iz znaka Ovna i Merkura iz znaka Strelca može doneti srećne vesti, bitnija potpisivanja ili vesti iz daleka, povoljnije pravne mogućnosti i bolje aspekte kroz učenje/ obrazovanje. Loš aspekt Meseca i Plutona od 18:40-20:15 može doneti blokade, jake migrene, osetljivost psihe i emotivne i poslovne pritiske.

Mesec prelazi u znak Bik od 21:30. Može povećavati hedonizam, opuštenost i fleksibilnost. Zbog sekstila sa Saturnom može nositi i bolju organizaciju i smirenje u kasnim večernjim časovima. Pozitivno vreme za izlaske, da se opustite uz društvo, muziku ili hobije.









Subota, 25.11.2023

Mars i Saturn u kvadratu od 18h. Aspekt koji je na snazi do 28.11.Može uticati na veća kašnjenja i odlaganja da sve ide kako ste planirali. U povećanju kvarovi, napeta energija, blokade, neprijateljstva, ali izazovi prošlosti. Izbegavajte agresivnost ako stvari ne idu kako ste planirali! Osetljivo vreme za operacije, ali u povećanju su moguće povrede ili neprijatne situacije. Potrebno je pažljivije sačuvati energiju, ne forsirati ništa na silu, prihvatiti trenutnu situaciju! U povećanju zdrastveni problemi( jetra, žuč, problemi sa kostima, ukočenja).

Dobar aspekt Meseca i R Jupitera ipak može doneti i period zastite, srećnih dnevnih situacija, emotivnu plodnost i period moguće povećane zarade. Danas je bitno ne trošiti se fizički previše, ali iskazati emocije i toplinu.








Nedelja, 26.11.2023

Rani jutarnji časovi mogu doneti iznenadjenja i nagle promene, kao i neočekivane situacije. Ipak, Mesec u dobrom aspektu sa Plutonom i Neptunom mogu doneti dan kada možete uživati, opustiti se uz dobru hranu, prijatelje ili kućne poslove. U povećanju osetljivost grla, vida, hormona.

Inkonjukcija Venere i R Urana aspekt koji je na snazi do 28.11. može povećavati vašu želju za nekim emotivnim adrenalinom, promenama ili nečim novim. Može dolaziti do nekih burnih reakcija u emotivnim odnosima ili kriza. Odličan dan za kupovine poklona, promenu stila, ulepšavanje, nova interesovanja. U partnerskim odnosima potreban kompromis.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>