Style

Ljubav

Pavel Globa: Na kraju godine stižu na naplatu greške iz prošlosti!

Astrolog Pavel Globa objavio je svoju prognozu za dva znaka zodijaka, za decembar mesec. On kaže da za njih, na kraju godine stižu na naplatu greške iz prošlosti!

Pavel Globa: Na kraju godine stižu na naplatu greške iz prošlosti! Screenshoot/Youtube


Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period, a on počinje u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose!Blizanci

Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mesec kada je poslovni život u pitanju.

U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Svi recepti na jednom mestu OVDE.
Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osetiće i pritiske da okončaju neke pređašnje projekete i poslovne obaveze.

Globin savet je da sve važne stvari odlažu i da im zvezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idelna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.

Međutim, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihov budući život.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>