Lepota

Ljubav

Vežba traje jedan minut, radite je svakog dana i za dva meseca imaćete zategnuto telo!

Ova vežba traje jedan minut, radite je svakog dana bez preskakanja i za dva meseca imaćete zategnuto telo i vidljive mišiće. Zaista aktivira sve mišiće tela! Izazivamo vas da probate!

Vežba traje jedan minut, radite je svakog dana i za dva meseca imaćete zategnuto telo! Svet Plus





Oslobodite se viška kilograma uz plank u trajanju od jedan minut dnevno. Ovaj izazov traje 28 dana ali ako produžite recimo na mesec ipo do dva meseca, do Nove godine imaćete telo kakvo ste oduvek želeli.



Ova vežba od minut može se pridužiti ali ne duže od 240 sekundi i možda vam sada deluje da kao : "Super, ja to mogu" budite odmah svesni toga da ni malo nije jednostavno bez obzira na trajanje. Ovo je najnapornija vežba jer aktivira sve mišiće ali ćete zauzvrat imati zategnuto telo. Ako istrajete!


Najbolji plan za ovu vežbu je da je postepeno radite i produžavate vreme, mada mnogi kažu da su rezultat postigli i tako što su je dnevno radili zaista samo jedan minut. Naš predlog za 28 dana vežbe je sledeći:


Prva četiri dana: 20 sekundi
Peti i šesti dan: 40 sekundi
Sedmi i osmi dan: 45 sekundi
Deveti, deseti i jedanaesti dan: 60 sekundi
Dvanaesti, trinaesti, četrnaesti, petnaesti i šesnaesti dan: 90 sekundi
Od sedamnaestog do dvadeset trećeg dana: 150 sekundi
Od dvadeset trećeg do dvadeset petog dana: 180 sekundi
Od dvadeset šestog do dvadeset sedmog dana: 240 sekundi
A dvadeset osmog dana koliko god možeš da izdržiš preko 240 sekundi.

 

Vežba za oči koja poboljšava vid! Potrebno je samo tri minuta!











Kako se radi vežba?

Laktovim se oslonite na zemlju, noge pravo, linija leđa pravo, stopala u širini kukova. To je položaj kao da se spremate da odradite sklek, ali se oslonite na zemlju podlakticama. Zadržite se u tom položaju po planu za određen dan. Ukoliko vam je naporno možete da se blago podižete na ruke, pa opet spuštate kako biste izdržali određeno vreme.


Druga vežba

Plank sa strane će aktivirati bočne mišiće. Oslonite se na jednu ruku, dok je druga ruka opružena na kuku ili podignuta visoko prema plafonu. Noge treba da vam budu oslonjene jedna na drugu.

Istu vežbu uradite i s druge strane.



Najbolje je što ovu vežbu radite kod kuće, ne treba vam specijalna oprema i priprema ali treba vam volja i istrajnost tokom 28 dana. 

 

Mrtva buba: Vežba za ravan stomak! Bolja nego trbušnjaci!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>