Region

Svet

Ivana Kukrić o životu u Americi! Puno stvari koje se propagiraju su meni zastrašujuće!

Manekenka Ivana Kukrić i bivša kuma Jelene Karleuše, rodila je dva deteta, a sada je progovorila o životu u Americi. Puno stvari koje se trenutno ovde propagiraju meni su zastrašujuće!

Ivana Kukrić o životu u Americi! Puno stvari koje se propagiraju su meni zastrašujuće! Screenshoot/Instagram





Ivana Kukrić bila je jedna od najlepših manekenki na ovim prostorima i dosta se pojavljivala u medijima, pojavljivala se u spotovima, reklamama, a bila je i kuma Jeleni Karleuši na venčanju sa Bojanom Karićem.


Sada živi sa suprugom u Americi, odnosno u  Los Anđelesu, a dobila je i dve ćerke.  2018. godine je rodila ćerku Hanu, a pre nekoliko meseci i drugu ćerku Noru.



"Porodila sam se prirodnim putem, porođaj je prošao lagano i brzo, a oporavak još brže. Već sutradan sam izašla iz bolnice. Mogla sam još da ostanem, ali nije bilo potrebe. Porodilište je fantastično, ima privatne apartmane i podseća na hotel. Procedura je takva da sami odlučujete da li želite da neko prisustvuje porođaju. Moj suprug je bio sa starijom ćerkicom, koja nije mogla da prisustvuje, pa zato nije bio ni on. Babice su zaista non- stop prisutne i vrlo su pažljive i nežne i sa trudnicama i bebama"- ispričala je Kukrićeva koja je svoju liniju nakon porođaja brzo vratila u normalu:







"Mislim da je sav višak bio u stomaku. Skoro sve kilograme sam izgubila za desetak dana. Naravno, stomak se još vidi, ali se i to vraća u normalu. Volim zdravu hranu i trudim se da uglavnom nabavljam domaće namirnice, iz prirodnog uzgoja, što je danas izuzetno teško. Toliko smo zatrovani svakakvim pesticidima, da je postao pravi luksuz hraniti se domaćom, neprskanom hranom".


Kako kaže Ivana, ona i suprug su dobro uigrani kada su deca u pitanju jer nemaju ničiju pomoć ali mnogo im je lakše kada su u Srbiji ili Crnoj Gori:


"U Srbiji i Crnoj Gori imamo pomoć, budući da suprug dosta radi, pa je samim tim i bolja organizacija".








Za Ivanu su neke stvari koje se propagiraju trenutno u Americi zastrašujuće



"Amerika se dosta promenila, definitivno nije ona ista zemlja koja je bila kad sam živela ovde. Nažalost, puno mojih poznanika, posle dugogodišnjeg života u Americi, vraćaju se u Evropu. Sad kad imam decu, nisam sigurna da bih volela da ih ovde odgajam. Puno stvari koje se trenutno propagiraju su meni zastrašujuće".- smatra Ivana Kukrić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>