Svet

Region

Nastavlja se suđenje glumcu Robertu De Niru! Isplivale šok prepiske!

Nastavlja se suđenje glumcu Robertu De Niru koga je bivša asistentkinja optužila za polnu diskriminaciju i uznemiravanje! Isplivale su šok prepiske!

Nastavlja se suđenje glumcu Robertu De Niru! Isplivale šok prepiske! Screenshoot/Youtube





Grejem Čejsi Robinson, koja je radila za glumca Roberta De Nira kao asistent od 2008. godine do 2019. godine tužila je i njega kao i njegovu producentsku kompaniju "Canal Productions", za kršenje ljudskih prava.

Robert De NIro je podneo protiv-tužbu, navodeći nesavesno trošenje kao i bindžovanje na TV-u tokom radnih sati. Grejem Čejs, bivša asistentkinja De Nira, sada navodi da je dobila poruku u kojoj je pisalo da je ona "odvratno malo stvorenje". 



Njeni advokati tvrde da je Čejs ovu uvredu dobila od dece slavnog glumca Roberta De Nira:


"Ti malo odvratno stvorenje. Nemaš ništa pametnije da radiš nego da uništavaš život jednog osamdesetogodišnjaka. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica patiti isto kao što i drugi pate zbog tebe" - piše u poruci za koju se tvrdi da su poslala De Nirova deca.


Grejem Čejsi se u porukama naziva "prljava prevarantkinja".











Grejem Čejs tuži De Nira i traži odštetu u visini od 12 miliona dolara. U optužnici se navodi da je njen šef  bio "jeziv šef" koji je od nje tražio da ga počeše po leđima, kao i da je bio verbalno agresivan i da je "urlao na nju".




Ranije na sudu, devojka Roberta De Nira pričala je o bivšoj asistentkinji i nazvala ju je "zlobnom, opsesivnom i psihotičnom", a legendarni glumac je nekoliko puta povisio ton tokom odgovaranja na pitanja advokata bivše asistentkinje.



Suđenje će trajati još najmanje dve nedelje, piše "Daily Mail".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>