Ispovesti

Ljubav

Muž se zaljubio u koleginicu, žena već 15 godina živi sa njima!

Muž se zaljubio u koleginicu, a žena već 15 godina živi sa njima pod istim krovom... Nekada je jedino rešenje pravo mučenje, a zašto je izabrala takav život i da li je to bio jedini izlaz saznajte u nastavku, pa procenite sami.

Muž se zaljubio u koleginicu, žena već 15 godina živi sa njima! Svet Plus





Mira, žena od 68 godina nikada nije uspela da se finansijski osamostaliti da bi mogla iznajmi stan i otići iz kuće bivšeg muža. Radila je u lokalnoj prodavnici kao prodavačica, ušteđevinu je potrošila na školovanje dece u gradu, roditelje je rano izgubila i jednostavno je pristala na ponudu da ostane u delu kuće koju je nekada delila sa svojim, a zatim sa tuđim mužem i tako već 15 godina.



"Na sve se živ čovek navikne", rekla je Mira za Moje vrijeme.


“Ceo život radila sam u prodavnici u malom mestu, a suprug je radio u nabavci i skladištu jedne firme tu kod nas. Primanja su nam bila ispod proseka, ali moglo se dok nije trebalo dvoje dece poslati u grad na školovanje. Plaćaj prevoz, plaćaj dom, obuj ih, obuci, daj svakome džeparac i ode ušteđevina. Tada nam je stvarno bilo zagustilo, a počeli su i bračni problemi”, ispričala je sada penzionerka Mira.
 

Ljubavni horoskop za novembar: Vaga, Škorpia, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!








Muž se zaljubio u koleginicu


"Bilo smo u ranim pedesetim, on je radio i nabavku, pa je nekad poslovođa išla s njim. Kafa ovde, kafa onde i eto nevolje, spetljali su se. Ja u početku jedva da sam i primetila, radila sam petke, svetke i popodnevne smene, nisam stigla ni misliti da bi on negde na taj način švrljao”, priča o tome ova žena i dan-danas uzrujana.


Ok ponuda ili nemoralna?!


Mesto je malo, dozna se sve, na kraju je, kaže, i sam priznao preljubu. 

“Verujte mi, ja koja ovde nemam nikoga svoga, dvoje dece bilo je u domu na fakultetu, primanja nikakva, ja bih mu oprostila da me za oprost molio. Ali, nije. Rekao mi je da mogu ostati u malom delu njegove kuće, dok se ne snađem, ali da će on živeti na spratu sa novom ženom”- objasnila je Mira.


 

Ljubavni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanc, Rak, Lav i Devica!








Nije imala kud pa je pristala na ponudu


"Imala sam 3.400 kuna platu. Da sam otišla u podstanare, s tim što bi mi ostalo za život ne bih mogla živeti nikako, niti se boriti za decu i plaćati im dom i sve što treba. Niti je tada u onoj krizi bilo boljeg posla sa srednjom trgovačkom, nisam mogla birati”, objasnila je ona. Njena mala ušteđevina se topila, kaže, uglavnom na decu.




Sreća u nesreći za ovu ženu bio je zaseban ulaz

“Nisam se imala za šta suditi, kuća je bila njegovo nasledstvo od bake. Uzela sam nešto nameštaja koji sam ja kupila, i ostala. Bilo je nezamislivo na početku, ali na sve se živ čovek navikne. Tu sam dočekala i penziju, a sad nemam ni 400 eura penzije, kud ću. Srećom imam i svoj ulaz, to mi je dalo moj mir da ih ne moram sresti ni gledati. Iako se pozdravimo kad baš moramo”, rekla je gospođa Mira koja se na tu rečenicu danas može i čak nasmejati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>