Style

Ljubav

Novembar je pred nama! Astrološka prognoza za sve bitne dane!

Novembar mesec je pred nama i evo šta nas čeka u narednih trideset dana! Opširna astrološka prognoza za sve bitne dane, vodiće nas do samog kraja meseca pod palicom astrologa Nataše Paunovski. Pa pogledajmo šta nas to čeka i koji datum je "poseban alarm".

Novembar je pred nama! Astrološka prognoza za sve bitne dane! Svet Plus







Novembar je pred nama a sa njim i dosta promena i dešavanja na nebu. Ovo je mesec strasti, revolucija, proširenja rata, emotivnih izazova ali i romantičnih upoznavanja, mesec istine, kao i mesec u kojem će nam trebati emotivni balans, puno fizičkog budjenja i akcije, ali i mesec kada ćemo uz veću veru proći preposlednji mesec ove godine.

Oni koji vladaju svetom biće još suroviji. U ovom mesecu vera mora biti na prvom mestu pre svega u sebi. Doćiće do ozbiljnih sukoba, proširenja ratnih uslova, ali ovo može biti mesec pomirenja i mesec neočekivanih ličnih potencijala. Možete iskazati hrabrost kada je najteže!


Već 3. novembra na nebu imamo opoziciju izmedju Sunca iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera iz znaka Bika koje otvara veće želje, šanse za uspeh, zaštitu ali uz uslov da budete skocentrisaniji, umereniji, pošteniji i objektivniji prema delu koji vam je bitan. Ovaj aspekt povećava i lenjost, pohlepu, zavist, lažna obećanja, nemoralne radnje, poročnost, dugove i pozajmice više od onog što možete obećati u vraćanju pa budite oprezni i sa kreditima, ali i generalna poskupljenja koja će običnim ljudima biti dodatno opterećenje. 




U povećanju lična sramota ili nedostatak samopouzdanja.


Potreba da se više ima, stekne može voditi destruktivnom ponašanju.Preporuka univerzuma je da se okrenete ličnom rastu i duhovnosti. U povećanju verski konflikti i osetljiva politička pitanja. Samo oni koji su na neki način zaslužili nagrade mogu imati podršku neba. Pokušajte da ne prihvatate preterano puno obaveza, jer vam mogu doneti veći stres i zdrastvenu osetljivost.

Istog dana, u kasnim večernjim časovima tranzitna Venera iz znaka Device pravi opoziciju sa retrogradnim Neptunom -što može izazivati probleme sa finansijama, ali i povećavati emotivna razočarenja, psihološke probleme zbog ljubavi, prevare, laži, preveliku idealizaciju, maštu i bežanje u svoj svet, ali i sklonost mazohičkim postupcima. Može biti puno zbunjenosti, ali nesporazuma na tački novac, ljubav, zadovoljstvo. 


Može biti pogrešne slike o vama ili odnosu u kojem ste! 


Obratite pažnju na one koji vam nude laku zaradu, ali posebna opreznost na sajtovima za upoznavanje, prodaji ili kupovini preko interneta, jer može dolaziti do prevara. Pokušajte da koristite svoju intuiciju kada su osećanja u pitanju! Izbegavate preteranu ulogu žrtve, ali i preterano žrtvovanje za druge, jer nećete dobiti zahvalnost. Kreativne aktivnosti, muzika, ples, umerene fizičke aktivnostim molitve, psihoterapija mogu pomoći u nalaženju balansa.









Astrološka prognoza za 4. novembar 


Saturn na nultog stepena znaka Riba kreće direktno. Saturn je od početka juna sa 7 stepena krenuo retrogradno i kreće direktno. S obzirom da je on gospodar karme i iskušenja, svakako je nosio i ciklus velikih izazova. Njegovo direktno kretanje može doneti olakšanja ili rešenja koja su stajala. Njegov naredni retrogradni hod očekujemo od 20.06.2024.

Istog dana imamo i opoziciju izmedju tranzitnog Merkura u znaku Škorpiona i retrogradnog Urana koji može pokrenuti jak stres, neočekivane vesti, turbuletne reakcije, impulsivnost, napetost u govoru, iako originalnost i buntovnost. Može dolaziti do nekih iznenadjenja u vezi sa dešavanjima na Bliskom istoku, ali i manjih zemljotresa i napetosti u vezi sa situacijom sa Kosovom. Ovaj aspekt može proširiti veći bes javnosti u vezi sa ratnim područjima, ali na individualnom nivou i pojaane kvarove, probleme sa strujom, internet plaćanjem, brzopletost, osetljivost kroz saobračaj/ avione, intezivnija bombardovanja i sl. 


Neplanirane obaveze, ali greške u poslu, kao i puno brzine u svakodnevnici mogu ubrzati konflikte i neprijatne događaje. Pazite na reči. Skoncentrišete se na ono što je bitno. U povećanju jake migrene, problemi sa pritiskom, dramatičnost i osećanje prolazne panike! Ovo nije dobro vreme za pravljenje velikih planova, kupovina, poslovnih dogovora, ali nikakav vid posredovanja. Obratite pažnju na zaštitu drugih i svo identiteta! Možete se naći u neprijatnoj situaciji zbog drugih. Problemi sa računarima, putovanjima, kupovinom karata, rezervacijama, popravkama posebno pojačana.









Astrološka prognoza za 5, 6. i 7. novembar 


5.11. – pred nama je Poslednja četvrtina Meseca u znaku Lava na 12 stepenu u kvadratu sa Suncem iz znaka Škorpije koja posebno može doneti dosta drame, strasti, nervoze, konflikata, dokazivanja na pogrešnom mestu.

Iako 6.11 može nositi lošije aspekte Meseca a time i melanholičnije raspoloženje, ipak snažan trigon izmedju Venere iz znaka Device i Plutona iz znaka Jarca može vam doneti naglu fizičku privlačnost i emotivnu sreću, harizmatičnost, dobre finansijske ideje za ubuduće ili pripreme pred bitniji posao, emotivnu regeneraciju i važne susrete. U povećanju afere ali i dublji partnerski odnosi. Dobro vreme za zdrastvene preglede, modu, kozmetiku, duhovni i estetski rad na sebi.


7.11 trigon izmedju tranzitnog Merkura iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna može povećavati kreativnu senzibilnost i plodnost, jaka predosećanja, jake snove, telepatsku povezanost sa bitnim osobama, ali pre svega inspiraciju, maštu, sjajne ideje, potrebu za osamom, ali time i produktivnijim radom, odlično vreme za isceljenje, molitve, alternativnu medicinu i sl. 


Moguće bitne vesti iz daleka. Možete imati priliku da nekog upoznate ko može ostaviti utisak na vas, ali i kome vi lično možete pomoći.Možete videti širu sliku o nečemu. Duhovna povezanost sa primesom neobičnih iskustava, prijatnih razgovora, i upoznavanju sa novim temama mogu biti interesatni. Možete se zainteresovati za nove teme, ali ovo može biti dobro vreme za fotografiju, društvene mreže i razne vrste hobija.











Prognoza za 8, 9 i 10. novembar 2023. godine! Čuvajte se svojih reči:


8.11 Venera ulazi u svom dom, tamo gde se oseća najbolje – znak Vage sve do 4.12.2023. Vreme ljubavi, romansi, bračnih ponuda, veridbi, ulepšavanja, društvenih odnosa, okrenutosti vizuelnom i vreme popularnosti i dobro vreme za ljubav i ljubavne veze.

9.11. Tranzitni Merkur iz znaka Škorpije u sekstilu sa Plutonom iz znaka Jarca može doneti pronicljivost, direktnost, samouvereniju mentalnu energiju, ubedljivost, lak dolazak do istine, jaka interesovanja za okultizam, psihologiju, astrologiju. Možete odlično prodati svoju ideju ili moćno uticati na druge. Možete lako privući pažnju i postići dobre rezultate. Duboke teme i strategije biće u prvom planu.

10.11 Merkur menja znak i prelazi u znak Strelac. Merkur če tokom sledećeg meseca biti retrogradan, pa će se ponovo pojavljivati u znaku Strelca tokom samog kraja ove i početka sledeće godine. On pokreće optimizam, veru, nadu, duhovnost, filozofske teme, pogled u budućnost, ali ono što se dogadja daleko od nas. Istog dana imamo i kvadrat Merkura i Saturna koji može doneti povećanje depresivnosti, mentalne blokade, kašnjenja, loše vesti, brige kolektivno, kao i ograničenja na polju komunikacije. Ako potpisujete nešto ili kupujete, obratite pažnju na detalje! U bliskim odnosima moguća distanca ili zahladjenje. Za sve što vam je potrebno, tražite stručan savet. Problemi sa telefonima, automobilima. Pazite na reči!









Poseban alarm za 11. novembar!


Poseban alarm imamo 11.11 kada će tranzitni Mars iz znaka Škorpije napraviti veoma turbuletnu opoziciju sa retrogradnim Uranom iz znaka Bika – veoma provokativan aspekt koji može uticati na nagla ubistva, nezgodne situacije, bombardovanja, pretnje,  ili uznemirenost zbog ponavljanja grešaka iz prošlosti ili kontakta sa osobama iz prošlosti.Veliki bes, ljutnja koja može preći u veće razmere. U porastu razorni zemljotresi ili loše vremenske prilike. Ratni uslovi izuzetno problematični. Veoma osetljivo pitanje kroz područje Turske, juga Španije, Kipra, Kosova. Na individualnom nivou puno neprijatelja, pakosti, ali i teškog prihvatanja poraza. Moguće fizičke povrede ili životna opasnost. Sve mora biti strpljivo, oprezno, polako. Čuvati se ljubomore i rizika. Čuvati energiju. Veoma osetljivo vreme za avione ili rizične operacije!




13.11 pred nama je Mlad Mesec na 20 stepenu znaka Škorpije koji uvek predstavlja novi start i početak, medjutim u vreme ove lunarne faze imamo jako problematičan aspekt i to opoziciju izmedju Sunca i retrogradnog Urana koja nosi nagla razdvajanja, neočekivane probleme u odnosima, buntovnost, lični rizik na sopstvenu štetu, sklonost da se nešto želi odmah i sad, naglu uznemirenost, ali ova faza iako može nositi lične teškoće, može doneti i naterati vas na velike transformacije kroz odredjene dogadjaje. Kolektivno u povećanju eksplozije, nezgodne situacije koje će zahvatiti veći broj ljudi, veliki izazovi.Ne žurite, pratite svoj instikt!

15.11. sekstil Merkura iz znaka Strelca i Venere iz znaka Vage može doneti sreću preko poklona, kupovina, susreta, druženja, putovanja i jednu ljupku, srećniju energiju praćenu boljim vestima.

17.11 energetski i fizički može biti jako važan i pozitivan dan jer će i Sunce i Mars da se nadju u trigonu sa retrogradnim Neptunom u znaku Strelca. Duhovni podsticaji, važno vreme za upoznavanja značajnih osoba kako u ljubavi tako i na profesionalnom nivou, izuzetno kreativni aspekti koji mogu doneti odlične projekte i dešavanja. Jako srećno vreme za slave ili religiozne dogadjaje. Odlično vreme za humanitarne aktivnosti ili pomoć drugima. Odlično vreme da postavite ciljeve za dalju budućnost.Odlična vizija u poslu. Posebno srećno vreme za brak, ljubav, početak nove emotivne veze. Ispunjenja, mašta, dobro lično iskustvo i konekcija sa drugima. Veoma dobro vreme za putovanja, obrazovanje ili upoznavanje novih interesatnih osoba.

18.11 konjukcija Sunca i Marsa kroz znak Škorpije može doneti veoma jak energetski intezitet. Odlično vreme da preuzmete veće fizičke poslove, dobro vreme za sportska takmičenja, planiranje ili proširenje porodice. S obzirom na nakupljenje ogromne energije, bitno je da je se oslobodite na konstruktivan način. Mogući problemi sa autoritetima ili prolazan bes. Prijaće vam neki adrenalin ili izazovi. Moguće veze sa jakom fizičkom privlačnošću. Ipak, obratite pažnju na moguće povrede, povećane operacije, tuče ili rivalitet. Ovo je jak aspekt koji traži od vas potpuno učešće u svemu i preuzimanje više obaveza.









Astrološka prognoza za 20. novembar donosi dobre poslovne mogućnosti:


20.11 - Sunce iz znaka Škorpije biće u sekstilu sa Plutonom i doneti dobre poslovne mogućnosti, lak dolazak do rešenja i rešavanje nečeg starog, obnovu ili čišćenje nečega, ali i mogućnost lakog privlačenja ili autoriteta nad drugima. Hrabrost i borbenost i suočavanje sa težim zadacima mogu se završiti dobro.

Prva četvrtina Meseca u znaku Vodolije u kvadratu sa Suncem iz znaka Škorpije na 27 stepenu može doneti veće izazove po pitanju porodičnih odnosa, prijatelja, osećanje bežanja ili buntovnosti od kontrole, pritisaka ili sugestija.Pripaziti na koncentraciju! Može dolaziti do kritika ili problema u komunikaciji sa nepoznatim osobama! Kolektivno vreme nemira.



Od 22. novembra Strelčevima čestitamo rođendan!


22.11 Strelčevima ćemo čestitati rodjendan, baš u vreme kada Mars i Pluton prave sekstil i donose fizički sklad i energičnost, pozitivne izazove, jaku univerzalnu privlačnost i vreme kada koliko date i uložite, možete očekivati uspeh. Sunce ulazi u znak Strelac od 15:04.

23.11 može biti emotivno težak dan, ali i Sunce i Saturn se susreću u kvadratu i mogu doneti kolektivnu uspavanost, tugu, brige i otežanja. Moguća prevelika opterećenja ili briga za starije osobe. U povećanju depresija, veliki pritisci na poslu, previše opterećenja na polju drugih, problemi sa kostima, zubima, kožom.Ne izbegavajte odgovornost, pokažite odlučnost, ali i strpljenje. Suočite se sa poteškoćama, tako što ćete ih korak po korak rešavati.

24.11 Mars ulazi u vatreni znak Strelac u kojem će ostati do početka sledeće godine. On može pokrenuti slobodu, hrabrost, vitalnost, ali veći fizički elan.

25.11 iako može doneti materijalni rast, nosi izazovan aspekt izmedju Marsa i Saturna koji može povećavati povrede, prelome, probleme na granicama ili strancima, profesorima, ali osećanje pada energije. Izbegavati bes, ljutnju, pobunu, teško prihvatanje trenutnih uslova. Pripazite na ambicije i želje, uložite znanje i rad iako može biti osetljivosti na fizičkom, ali psihološkom nivou.










Astrološka prognoza za pun Mesec u znaku Blizanaca od 27. novembra:


27.11. Pun Mesec u znaku Blizanaca na 4 stepenu u opoziciji sa Suncem iz znaka Strelca. Kvadrat tranzitnog Merkura i retrogradnog Neptuna posebno može doneti konfuziju, zaboravnost, jak umor, probleme u saobracaju i mentalnom povezivanju, gubljenje stvari, probleme sa parkingom, lekovima, loše procene drugih, velike kolektivne manipulacije, pojačane prehlade i mentalnu maglovitost. 

U povećanju krađe, laži, slatkorečivost i problemi sa okruženjem i rođacima. U povećanju izdaje, ogovaranja, zataškavanja, kopiranja, ali povećanja poročnosti posebno medju mladima. Može dolaziti do grešaka u radu, naivnosti, nedostatka racionalnosti, promašaja. Ovaj Pun Mesec posebno mogu osetiti Blizanci, Strelčevi, Device, Ribe.

Pored ove astrološke prognoze, tu je i mesečni horoskop za novembar PRVI i DRUGI deo.


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>