Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2023. godine!

Da li će dan biti izazovan ili će vam zvezde doneti sreću? Pročitajte dnevni horoskop za 22. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde predviđaju!

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2023. godine! Svet Plus♈ Ovan

U danu pred vama, zvezde vam šalju energiju koja će vam doneti značajan korak napred u karijeri. Ovnovi na rukovodećim pozicijama mogu očekivati izuzetan uspeh. Ipak, odnos sa partnerom biće podložan prolaznim nesuglasicama. Umesto glavobolje, očekujte osećaj uzbuđenja i promene.
♉ Bik

Ključ vašeg uspeha danas leži u pažljivoj analizi i planiranju budućih poslovnih koraka. Saradnja sa stranom kompanijom donosi uspeh. Harmonija i sklada obeležiće odnos sa partnerom, a umesto prehlade, obradujte se pojačanju imuniteta.

♊ Blizanci

Ovaj period obeležiće okvirni poslovni dogovori koji će postaviti temelje za buduću saradnju. Očekujte veliki napredak u karijeri. Slobodne Blizance očekuje susret sa osobom privlačnom kao magnet, ali u znaku koji niste očekivali - možda Strelac ili Lav. Vaša pozitivna energija će zračiti.

♋ Rak

Današnji aspekti u vašem poslovnom polju donose dinamičan tempo na početku godine. Moguće su nesuglasice sa partnerom, ali ovog puta, izazivaju ih nove prilike i promene. Izbegavajte brzu, masnu hranu i umesto toga, razmislite o zdravijim opcijama.


 

Porodični terapeut Nebojša Savić o braku sa osobom koja već ima decu!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!
♌ Lav

Očekuju vas značajna dešavanja na poslovnom planu i važno poslovno putovanje. Danas je idealan dan za susret sa srodnom dušom, a ljubavni sastanak obeležiće vaš dan. Variranje pritiska može biti zamena za uzbuđenje koje osećate.
♍ Devica

Vaše polje prometa aktivira se, donoseći povećan obim posla i zaradu koja prevazilazi očekivanja. Slobodne Device mogu očekivati susret sa srodnom dušom na nekoj zabavi. Opet, prehlada je moguća, ali uz pozitivan ton dana, lako ćete je prevazići.

♎ Vaga

Mogući su neočekivani troškovi, pa je važno pažljivo upravljati novcem. Oživljavanje starih strasti obeležiće odnos sa partnerom, a dan će proći u trenucima nežnosti. Povedite računa o svom vidu i umesto problema, obratite pažnju na preventivu.

♏ Škorpija

Nalazite se u periodu tranzicije koji će vam doneti nove elemente u radnom okruženju i nadležnosti. Iznenadni susret sa bivšom ljubavi može prerasti u nešto više. Nastavak ljubavne priče donosi uzbuđenje, a umesto upale krajnika, fokusirajte se na svoje emocionalno stanje.


 

Tri razloga zašto ljudi ostaju u braku iako je jasno da je kraj!


♐ Strelac

Unapređenje finansijske situacije i neočekivani dobitak obeležiće vaš dan. Uspeh u uslužnim delatnostima je pred vama. Romantičan izlazak sa partnerom i važan razgovor o budućnosti dodatno će učiniti dan posebnim. Ojačajte svoj imunitet kako biste izbegli pad.

♑ Jarac

Današnji aspekti najavljuju uspeh, ali moguće su i nesuglasice u vezi sa ranije zacrtanim planovima. Kompromis je neophodan. Umesto bola u ramenu, fokusirajte se na napredak i proširenje dužnosti koje vam donose uspeh.
♒ Vodolija

Važan poslovni dogovor obeležiće dan, a vaša saradnja sa poslovnim partnerima ide uzlaznom putanjom. Slobodne Vodolije mogu očekivati susret sa neobičnom osobom, možda Riba ili Lav, ali umesto bolova u kolenima, očekujte korake ka nečemu novo i uzbudljivom.

♓ Ribe

Finansije su u fokusu na početku godine, a od vaših poslovnih dogovora zavisiće dugoročno rešenje. Očekuje vas mogućnost prelaska granice prijateljstva sa osobom koju dugo poznajete. Umesto bola u vratu, fokusirajte se na emotivne trenutke koji dolaze.

 

Pojačano vam opada kosa?! Po tome možete znati šta vam nedostaje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>