Svet

Region

Meril Strip se razvodi posle 45 godina braka!

Glumica Meril Strip se razvodi posle 45 godina braka, a poslednji put su se ona i njen suprug Don Gomer zajedno pojavili u javnosti još 2018. godine.

Meril Strip se razvodi posle 45 godina braka! Screenshoot/Instagram

Vesti o raskidima poznatih parova i dalje potresaju Holivud, jer oskarom nagrađena glumica i kraljica, Meryl Streep, otkriva da se ona i njen partner Don Gummer razilaze...


Vest o razlazu Meril Strip i Gomera potvrđena je za Page Six : "uvek će se brinuti jedno o drugom", ali "izabrali su živote odvojeno".

Ova vest je mnoge iznenadila, pogotovo što je Meril nedavno viđena kako nosi venčani prsten na dodeli "Princesa de Asturias" nagrada.

Međutim, poslednji put kada je par viđen zajedno u javnosti bio je pre pet godina na dodeli Oskara 2018. godine. Dakle, priča se poklapa.Proveli su zajedno više od 45 godina, Meryl Strip i Don Gomer venčali su se 1978. godine, nakon što ih je upoznao njen brat. Imaju četvoro dece - Henry Wolfe, glumice Mamie Gummer, Grace Gummer i Louisa Jacobson - kao i petoro unučadi.

Vest dolazi iste nedelje kada je Jada Pinkett Smith objavila da ona i suprug Will Smith žive odvojeno od 2016. godine, iako se zvanično nisu razveli.
 

Vil Smit i Džejdi: Da li će im memoari naštetiti i narušiti reputaciju?!

Tri razloga zašto ljudi ostaju u braku iako je jasno da je kraj!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>