Ostalo

Sme�no

Jedna stvar koju svaki dom treba da ima, privlači ljubav i novac!

Jedna stvar koju svaki dom treba da ima, privlači ljubav i novac, a važno je i na kom mestu u kući ili stanu se postavi...

Jedna stvar koju svaki dom treba da ima, privlači ljubav i novac! Svet Plus






Osetite talas sreće, novca i ljubavi u svojoj kući uz jedinstveni dodatak - zmajevu figuru! Ova mistična stvorenja donose moćnu energiju koja će obogatiti vaš dom. 


Zeleni zmaj, smešten na istočnom kraju, donosi zdravlje, dok zlatni zmaj uvećava novac i uspeh. Važno je održavati balans sa pet zmajeva u domu, a izbegavajte ih držati na mestima poput kupatila, ormara ili garaže. 










Postavite svog zmaja na prominentno mesto i preferabilno visoko. Drugim rečima, preporučuje se da figura zmaja bude postavljena na mestu koje je iznad nivoa očiju ili na nekom uzvišenju u prostoru, umesto na nižim policama ili površinama. Ovo može dodati osećaj važnosti ili istaknutosti toj figuri u prostoru, pojačavajući njen uticaj ili simboliku.








Za dodatnu dozu ljubavi, uz zmaja stavite figuricu feniksa. Za finansijsku privlačnost, usmerite zmaja prema zadnjem delu kuće, izbegavajući orijentaciju ka prozoru. 


Oživite pozitivnu energiju rotirajući figuru barem jednom nedeljno i svedočite čudesnim promenama u vašem domu!
 

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>