Lepota

Ljubav

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?!

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?! Sudeći po onome što ona kaže i savetuje i drugima, ništa specijalno... Ovo može svako!

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?! Screenshoot/Instagram





Viktorija Bekam praktikuje mašažu lica. Možete se prepustiti profesionalcu, a možete to odraditi i sami kod kuće. Pogledajte kako se radi ZOGAN masaža OVDE.


Italijanska masaža podmladiće vas 10 godina! Radite ovo ujutru!

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO)




Viktorija Bekam koristi samo prirodnu kozmetiku i opsednuta je hidratacijom kože. Smatra da je ona najvažnija za lepotu i mladolikost.Ovaj korak nege nikada ne propušta i uvek kod sebe ima hidrantnu kremu.



Za područje ispod očiju obavezno koristi maske, najbolje one prirodne, a kožu održava zdravom i iznutra tako što uzima omega 3 masne kiseline.









Viktorija za ručak uglavnom jede dimljeni losos u kombinaciji sa avokadom. Kune se u ovu kombinaciju, objašnjavajući da avokado poboljšava zdravlje kože i sprečava bilo kakvo oštećenje, dok omega-3 masne kiseline sadržane u lososu održavaju kožu elastičnom i blistavom. Ono što izbegava da jede su mlečni proizvodi i prerađevine.

Njena preporuka je svako jutro na prazan stomak dve kašike jabukovog sirćeta, a potom šolju vrele vode u kombinaciji sa limunom.

Za punoću usana koristi nude ruževe.
 

Problem vam je nadimanje stomaka i pražnjenje creva?! Rešenje je pred vama!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>