TV Show

Parovi

Filip Car objavio je celu prepisku razgovara sa trudnom verenicom Aleks Nikolić!

Nakon skandala u emisiji na Pinku, Filip Car objavio je celu prepisku razgovara sa trudnom verenicom Aleks Nikolić. Jasno se vidi kako ga je obavestila da će zadržati bebu!

Filip Car objavio je celu prepisku razgovara sa trudnom verenicom Aleks Nikolić! Screenshoot/Instagram





Aleks Nikolić uživo je u programu ispričala detalje razlaza sa verenikom Filipom Carem, zatim se on uključio u emisiju gde naravno ništa nije moglo da seraspravi i razreši jer je svako pričao svoju priču.. Nakon toga Car je objavio prepisku sa Aleks gde se jasno vidi kako ga je obavestila da će zadržati bebu.


Nikolićeva je navela da ju je čupao za kosu i da joj je lupio šamar i trudnu izbacio iz kuće, a zatim je Filip objavio njihovu prepisku gde ju je podržao u odluci da bebu zadrži.


"Upravom idem kod lekara, javiću ti šta sam uradila." - napisala je Aleks.

- Zovi me. Budan sam - napisao je Filip Car.


"Zadržaću bebu. Neću ništa da uradim. Ne mogu, neću i ne želim. To je tako Bog hteo i ne može nikome da smeta mala beba."




 




Car je poslao emotikone srca i mišića koji simbolizuju snagu.


Objavio je i prepisku za koju navodi da govori u prilog tome, ko se i prema kome kako ponašao, kao i šta mu je Aleks pisala kada je odlazila iz njegovog rodnog mesta:



"Izvini što imam ove promene raspoloženja, nije do mene, ne mogu to da kontrolišem. Svesna sam da nije normalno, ali jače je od mene, razumi me. Krenula sam, na pumpi sam nekoj. Želim da znaš da te volim najviše na celom svetu, da si moje sve i izvini ako te nekada ne razumem.

 To će trajati valjda još mesec dana. Tako piše. Jako mi je krivo, ali ne mogu se kontrolisati, nažalost. Meni se sad plače zato što sam možda nekad bezobrazna prema tebi. Znaš da nisam ovakva. Zvaću te kad uđem u Srbiju."
- pisala je Aleks.
 

Lisnate pogačice sa kačakavaljem! Pecivo osvaja na prvi pogled!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>