Style

Ljubav

Horoskop: Pomračenje Sunca u oktobru biće nemilosrdno!

Horoskop za period pomračenja Sunca u oktobru donosi nemire, određenim znakovima Zodijaka neće biti lako. Biće nemilosrdno, dolaziće do razlaza, razvoda, a na oprezu bi trebalo da budu Bik, Vaga, Rak i Devica.

Horoskop: Pomračenje Sunca u oktobru biće nemilosrdno! Svet Plus





U noći između 14. i 15. oktobra stiže uzbudljiv astronomski fenomen koji ima značajan uticaj u astrološkom smislu. Neki će slaviti, dok će drugi imati težak period i teške odluke.



Ovan
Tokom pomračenja Sunca, postoji velika verovatnoća da će se javiti talas nervoze. Važno je zadržati smirenost, razmisliti o hladne glave i doneti odluke o potrebnim promenama u životu. Ako imate hronične bolesti, obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje, jer se one sada mogu pogoršati.

Bik
Preporučujem izbegavanje sukoba sa starijim članovima porodice, kako biste održali mirne odnose. Budući da je finansijski sektor posebno osetljiv tokom solarne eklipse, razmotrite pažljivo troškove i izbegavajte nepotrebne rashode.

Blizanci
Pomračenje Sunca u Vagi obećava prosperitet u finansijskom sektoru. Osetićete porast samopouzdanja, pa iskoristite ovu pozitivnu energiju sredinom oktobra. Vaše želje su na dohvat ruke, stoga se fokusirajte na ostvarivanje ciljeva.












Rak
Nemojte zanemarivati svoje zdravlje jer se položaj planeta ukazuje na mogućnost povratka starih zdravstvenih problema. Obratite posebnu pažnju na sebe i prilagodite svoj život kako biste lakše prošli kroz ovu solarnu eklipsu.

Lav
Emotivni odnosi koji su bili "gurnuti pod tepih" tokom solarne eklipse sada mogu dostići tačku ključanja. Osećaćete potrebu da raščistite stvari s voljenom osobom, naročito ako ste u braku. Neki Lavovi mogu doneti značajne odluke u vezi s ljubavnim životom, bilo da je reč o prekidu veze ili razmatranju opcije razvoda.

Devica
Bilo da već uživate u priznanju na poslu ili očekujete nagradu od nadređenih, strpite se dok solarna eklipsa ne prođe. Položaj planeta nije naklonjen, pa odložite razgovore o promeni posla ili traženju povišice za poslednju dekadu oktobra.













Vaga
Ako ste uključeni u javne poslove, solarna eklipsa može izazvati neočekivane izazove. Mogli biste se naći u situaciji gde morate pravdati i objašnjavati razloge iza određenih poteza. Iako će pomračenje Sunca privremeno umanjiti vašu životnu radost, imajte na umu da je to prolazno stanje.


Škorpija
Solarna eklipsa u Vagi donosi vam snagu da ostvarite dugo željene promene na poslovnom planu. Svaka inicijativa će biti plodonosna i doneti uspeh. Sa druge strane, na emotivnom planu, preporučujem strpljenje. Ljubav je prisutna oko vas, ali zbog pozicije Sunca i Meseca, možda je ne primećujete na pravi način.



Strelac
Ako neko duguje novac ili očekujete povišicu, sada je pravi trenutak da se pozabavite tim pitanjima. Finansijski tokovi će vam dolaziti iz očekivanih, ali i neočekivanih izvora. Zabeležite ideje koje vam se pojave tokom solarnog pomračenja, jer ćete uskoro imati priliku da ih uspešno sprovedete u delo.














Jarac
Na poslovnom planu, pomračenje Sunca donosi pozitivne promene. Moguća je nova zaposlenost ili unapređenje, a ako smatrate da zaslužujete veću platu, sada je pravi trenutak za traženje povišice. Ipak, budite svesni da neki Jarčevi mogu osećati napetost i nervozu zbog loše energije u porodičnom okruženju.

Vodolija
Konačno ćete dobiti priznanje za svoj rad. Mnoge Vodolije će imati priliku za unapređenje, ali obratite pažnju da ne stvorite neprijatelje među kolegama zbog osećaja superiornosti na novoj poziciji.

Ribe
Bićete pretrpani obavezama, ali kao i uvek, dati ćete sve od sebe da ih završite, čak i ako to znači ostajanje posle radnog vremena ili obavljanje zadataka kod kuće. Vaš trud će se isplatiti, a uspeh će biti neizbežan.

 

Lisnate pogačice sa kačakavaljem! Pecivo osvaja na prvi pogled!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>