Elita 7

Parovi

Novi učesnici rijalitija Elita 7, Tamara Glavonjić i Nikola Predsednik!

Novi učesnici rijalitija "Elita 7" su Tamara Glavonjić i Nikola Predsednik! Neočekivani ulasci iznenadili sve takmičare ovog rijalitija...

Novi učesnici rijalitija Elita 7, Tamara Glavonjić i Nikola Predsednik! Screenshoot/Youtube





Noćas su se u Belu kuću uselili novi učesnici, a u pitanju su Nikola Jovanović Predsednik i Tamara Glavonjić.


"Nisam Ttiktoker, sebe gledam veličanstvenijem od toga. U privatnom životu sam programer, a u javnom životu mogu biti jutjuber, budala ili najinteligentniji čovek kog poznajete. Najveća inteligencija leži u tome da čovek bude budala i vrati se u stanje inteligencije kad to želi. Smatram da je rijaliti za određene ljude fakultet." - rekao je Nikola Predsednik u studiju.



"Kako misliš da ćeš ti ući i izaći."- pitala je novinarka.


"Smatram da mogu da se prilagođavam svim nivoima, mogu da budem i glup i inteligentan, smara me da budem previše konstantno inteligentan ili glup. Čovek treba da bude konstantno promenjiv. Imam 26 godina." - ispričao je Nikola Predsednik.


Posle njega, u studio je došla i Tamara Glavonjić, TikTokerka iz Pule:


" Nisam zauzeta, nisam razvedena, nisam nikad bila ljubavnica, nemam para. Imala sam dugu vezu od sedam godina i prekinula je jer sam smatrala da sam neiživljena i mlada." - rekla je Tamara, pa odgovorila na pitanje da li poznaje nekog učesnika rijalitija "Elita 7":

"Samo Lejdi Di preko lajva. Nisam se ni o kome ispitivala, samo mi je jedna osoba koja je direktna poveznica između Milene i Ane rekla da je Milena do sada rekla istinu u potpunosti. Danas mi je Nikola na lekarskom rekao da sam ja robinja, a on gospodar u se*su i rekao je da bi mu najdraže bilo da odmah večeras padne neki intimni odnos da bi prestale da se potežu priče iz prošlih sezona."



Nakon ulaska u Belu kuću, ona se ovako predstavila ukućanima:


"Ja sam Tamara, imam 29 godina, iz Hrvatske sam, bavim se tiktokom. Nemam dečka, nemam ljubavnika, muža ni para. Pola ljudi ne poznajem ovde, a pratila sam 00-24 časa. Na primer ovog dečka pored Manuela, Pabla, nisam nikada videla. Ja sam alergična na prljavštinu i na ovo suđe koje vidim, neće mi biti problem da počistim, ali vam neću biti čistačica."










 
 

Znakovi horoskopa koji su jedno drugom sudbinska ljubav!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>