Ostalo

Sme�no

Nečovek je bacao cigle na pse ali je vrlo brzo dobio ono što zalužuje! (VIDEO)

Razjareni nečovek je bacao cigle na pse koji su bili uz svog vlasnika ali je vrlo brzo dobio ono što zalužuje, pa se iskreno nadamo da mu ovako surovo ponašanje nikada više neće pasti na pamet.

Nečovek je bacao cigle na pse ali je vrlo brzo dobio ono što zalužuje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Ovaj video prikazuje muškarca bez majice, kako baca cigle na šetača pasa. No, čim se cigla odvoji od njegovih ruku, nasilnik se suočava s lekcijom o poštovanju i razlogom zašto nije pametno praviti probleme sa čovekovim najboljim prijateljem.

Navedeni snimak dolazi iz inostranstva i prikazuje nasilnika kako neumorno baca cigle na osobu koja vodi svoje pse nevezano od agresivne gomile.

Mnogo je stvari koje nas ljute ali jedna od onih koja jako iritira i izaziva bes u svakom ČOVEKU, sigurno je zlostavljanje životinja.

 

Psi zaista znaju kako se osećamo! Čitaju nas kao knjigu!




Besmisleno ponašanje ovog razjarenog nečoveka je postalo viralno širom sveta, dosegnuvši do hiljade ljudi koji su izrazili svoje ogorčenje zbog njegovog ovako brutalnog ponašanja. Ipak, na kraju je dobio ono što zaslužuje, a mnogi smatraju da ga karma tek čeka...


Svako brani svoj život, i na čoveka kada kreneš štapom uzvratiće istog trena, pa tako i životinja, posebno ako uz to brani i život svog vlasnika. STOP nasilju nad slabijima i nedužnima!




 

Konačno možete da izračunate koliko vaš pas zaista ima godina!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>