Region

Svet

Region

Serija Tunel na Super Star kanalu 11. oktobra!

Serija "Tunel" imaće svoju premijeru na Super Star kanalu 11. oktobra 2023. godine! Ova serija zasnovana je na istinitim događajima, a uzbudljiva i napeta priča o pripadnicima policijskih i antiterorističkih jedinica, držaće pažnju gledaocima tokom 12 epizoda u prvoj sezoni.

Serija Tunel na Super Star kanalu 11. oktobra! Instagram/TS Media





Napete situacije, pregovaranje sa opasnim počiniocima i teroristima, kao i konstantno izlaganje smrtnoj opasnosti deo je svakodnevnog posla specijalnih jedinica, a sada će i šira javnost moći da dobije uvid u to kako izgleda jedan dan na tako odgovornom poslu.



„Priča serije "Tunel" prati rad i privatne živote grupe za pregovore Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koja kroz svaku epizodu ima pred sobom novog počinioca kome pokušavaju da pomognu. Gledaoci će imati priliku da vide jedinicu čiji je glavni zadatak rešavanje zločina pre nego što se oni dese, jedinicu koja počinioca spašava iz bezizlazne situacije, kada mu je svest do te mere sužena da ne zna kuda i kako dalje, koji se nalazi u mračnom tunelu svog uma iz koga ne može da izađe“, objašnjava reditelj.






Reditelj: Petar Ristovski
Scenario: Vladimir Ćosić
Producent: Lazar Ristovski
Glavne uloge: Minja Peković, Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić, Miloš Djordjević, Lazar Ristovski, Zoran Cvijanović, Radovan Vujović, Teodora Ristovski, Sergej Trifunović, Danica Ristovski…


Uskoro i film "Pokidan" po motivima života Ace Lukasa, a trejler možete pogledati OVDE.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>