Elita 7

Parovi

Dragani Jeremić bivša radnica Ane Ćurčić novi je član Elite 7! (VIDEO)

Dragani Jeremić, bivša radnica Ane Ćurčić novi je član "Elite 7", a u studiju je ispričala između ostalog da je preživela nasilje od bivšeg muža, koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Dragani Jeremić bivša radnica Ane Ćurčić novi je član Elite 7! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Dragana je inače iz Jagodine ima 42 godine i kozmetičarka je. 


"Ja sam kozmetičar, imam 42 godine i majka sam sina od 19 godina. Ne poznajem nikoga unutra ali sam radila vrlo kratko u salonu Ane Ćurčić, međutim nismo se nešto uskladile sa radnim vremenom. Ja sam želela da odem kući i zatvorila smenu, ona je klimnula glavom i mislila sam da me je čula. Sutra je neko zvao da zakaže tretman a ja nisam bila tu, tada se ona naljutila. Na kraju me nije do kraja isplatila i ja sam otišla."



Kako ti se činila u Zadruzi? -pitala je Dušica.

"Iskreno bilo mi je teško i plakala sam na početku ali posle se situacija malo promenila. Milenu Kačavendu sam jednom videla u salonu i činile su se bliske. Sada me malo zbunjuje cela situacija." -rekla je Dragana Jeremić.


Mi smo došli do saznanja da si i ti bila žrtva nasilja? -rekla je novinarka.

"Malo sam zatečena pitanjem ali da, istina je. To se desilo od strane mog bivšeg muža sa kojim imam sina, on je trenutno u zatvoru. Stalno smo se razilazili i vraćali ali ja sam imala neki strah da ostanem sama sa detetom u kući i plašila sam se da ga ostavim. Posle sam krenula da radim na sebi i samo sam presekla." - rekla je Dragana.


Šta je još Dragana ispričala pogledajte u video snimku, kao i susret sa Milenom Kačavendom:







 
 

Žika Jakšić ima zabranu da pije alkohol! Nova devojka ga uzela pod svoje!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>