Region

Svet

Kaja Ostojić u vezi sa 13 godina mlađim muškarcem!

Pevačica Kaja Ostojić ima novog dečka, u vezi je sa 13 godina mlađim muškarcem, a on je kako mediji prenose, naslednik jednog biznismena.

Kaja Ostojić u vezi sa 13 godina mlađim muškarcem! Screenshoot/Instagram





Katarina Ostojić Kaja u srećnoj je vezi. Kako prenose mediji, u pitanju je mlađi dečko, Darko D, naslednik uspešnog biznismena, a vezu sa njim krije...


"Darko je jako zaljubljen u Kaju. Kratko su u vezi. Lepo im je. Jeste mlađi, ali lep su par. Cakle mu se oči dok je gleda. I ona se zaljubila, nema šta, ali neće da ga predstavlja javnosti. Sve je to sveže i ne treba im kvariti sreću. 

Izbegavju da se pojavljuju na javnim mestima, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo. Iako je sin moćnog čoveka, dečko je jako vredan, dobar i pošten." - kaže izvor za Kurir.





 



Ljubavni život Kaje Ostojić je oduvek bio interesantan za javnost, a pevačica je iza sebe imala tri braka. 

Iz prve zajednice sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan posle sedam sedam godina. 

Povezivali su Kaju sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem. Ona te veze nije potvrdila u javnosti, ali ekipa Kurira pre nekoliko meseci uslikala je pevačicu sa Ćorićem u jednom prestoničkom restoranu. 

Bio je to njihov prvi zajednički izlazak u Beogradu. Sa njima je bilo nekoliko prijatelja, a paparaco je tada zabeležio prisne odnose između ljubavnog para, mada do poljupca nije došlo.


Kaja Ostojić je za medije kratko odgovorila:

"Nemam komentar. O privatnom životu nikada nisam govorila, neću ni ovog puta. Hvala na razumevanju."

Fotografiju navodnog dečka Katarine Ostojič, pogledajte OVDE.
 

Tri frizure za dame u pedesetim! Pretvoriće ih u holivudske dive!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>