Style

Ljubav

Kreće period stabilnosti od 15. septembra, za tri znaka horoskopa!

Završetak retrogradnog Merkura povoljno će uticati na njih! Kreće period stabilnosti od 15. septembra 2023. godine, za tri znaka horoskopa! Njima u predhodnom periodu nije bilo lako...

Kreće period stabilnosti od 15. septembra, za tri znaka horoskopa! Svet Plus





OVAN


Ako je ovaj retrogradni Merkur stvorio iznenadne prepreke i izazove u profesionalnom životu Ovnova, kraj retrogradnog Merkura donosi im svež početak. Sada im se pruža prilika za brži napredak i ostvarenje njihovih ciljeva. Ovnovska energija će ponovno biti na visokom nivou, omogućavajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspeh o kome su maštali.
 

Najukusniji džem od šljiva sa čokoladom ili kakaom!







BLIZANCI

Za Blizance, završetak retrogradnog Merkura donosi veoma dobrodošlo olakšanje i jasniju komunikaciji. Tokom ovog retrogradnog perioda, mogli su se osećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će biti mnogo bolje shvaćeni i prihvaćeni. Sve će se odvijati bez problema. Bićete produktivniji i mnogo lakše će se odvijati saradnja, koja je do sada nekako bila blokirana.








RIBE

Ribe će osetiti duboko emocionalno olakšanje nakon što retrogradni Merkur završi. Tokom tog perioda, Ribe su se osećale zbunjeno u vezi svojih osećaja i ljubavnih odnosa. Sada će njihova intuicija i emocionalna inteligencija ponovno doći do punog  izražaja. Pred njima je vreme za dublje razumevanje sebe ali i svojih bliskih odnosa.
 

Karma i neka njena manje poznata pravila! Pročitajte ih!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>