Region

Svet

Let 3 i mama ŠČ u domu omladine 6. oktobra!

Let 3 i mama ŠČ u domu omladine 6. oktobra! Čuveni riječki bend najavljuje spektakl „za sva čula“ u Amerikani.

Let 3 i mama ŠČ u domu omladine 6. oktobra! Foto: Franko Kelam




Bogatu koncertnu sezonu u prestonici svakako će ulepšati Let 3, koji su prvobitno najavljen koncert za 19.maj zbog tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu pomerili za petak, 6.oktobar 2023. godine.

Nakon velikog uspeha numere „Mama ŠČ“ na ovogodišnjoj Evroviziji, Let 3 su za Dallas Records objavili dugoočekivani album „ŠČ“, na kojem su ugostili poznata imena hrvatske muzičke scene - od Tereze Kesovije i Alke Vuice, do TBF, Alena Vitasovića i Siniše Vuce.

Prvu koncertnu promociju albuma održali su 2.septembra u zagrebačkoj Šalati, gde su trosatnim audio vizuelnim spektaklom oduševili sve prisutne, vešto balansirajući između rock’n’roll cirkusa i vrhunskog koncerta.







Podjednako ludu atmosferu i hitove iz bogatog opusa očekujemo i 6.oktobra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine, što potvrđuje i Zoran Prodanović Prlja, pevač grupe Let 3: „Kao i uvijek, jako uzbuđeni stižemo u Beograd gdje ćemo za našu vjernu publiku održati još jedan koncert za pamćenje. Bit’ će to spektakl za sva čula! Dakle, poslije našeg uspjeha na Eurosongu dolazimo još jednom pokoriti i Beograd. Vole vas Let 3 i Mama ŠČ!!!“

Ulaznice za ovaj koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>