Elita 7

Parovi

Ovo je Nemanja Jović, dečko ćerke Ane Ćurčić! Prevaren i prodan?

Ovo je Nemanja Jović, mladić čije srce je nekada pripadalo ćerki poznate rijaliti učesnice Ane Ćurčić! Da li je ovaj tajanstveni ljubavni odnos sada prevrnut naglavačke ili prodan za veliku cenu? Otkrivamo vam neke intrigantne detalje!

Ovo je Nemanja Jović, dečko ćerke Ane Ćurčić! Prevaren i prodan? Screenshoot/Instagram
Milena Kačavenda je na samom početku serije Elite odlučila da baci svetlo na tajanstvenu priču koja kruži oko njene bivše prijateljice, Ane Ćurčić, i njenog novog-starog dečka Ace Bulića.

U srcu ove zagonetke krije se vrtoglav iznos od čak dva miliona evra, a sve je vezano za prodaju fudbalskog talenta.


"Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. Anin nesuđeni zet, tačnije njena ćerka živi sa njim, nisam ni znala kolika je to mlada nada. Ona je osmislila celu igranku i uvukla Acu Bulića u celu priču. Dečko ima ugovor sa Partizanom, gde je upravo Anin nesuđeni zet prijavio da mu je život ugrožen i da će ga Aca prodati. 

Prodao ga je za dva miliona evra, a roditelji su poverovali u tu priču, priča je bila za Spartak iz Moskve. On je prijavio da je ucenjen da igra za Partizan, taj dečko je ulagao ozbiljan novac u njega. Anina ćerka je svedočila i pokušaju silovanja... Aca Bulić ima opciju da ga proda, ali ono što je tragedija je da Partizan nije imao platu da plati tom dečku."
- rekla je Milena Kačavenda.


"Ja sam od momka iz obezbeđenja saznala da je Anđela pravila spektakl tokom noći. Žena Ace Bulića nije reagovala lepo što se on uključio u javnost i u medije. Ja gledam da on roni suze, ženo, suze se kotrljaju. Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči. Prvo, znali su da sam razvezdena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nasa poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuva nam kafu, obezbeđenje je tu, Ana ga pita odakle ovoliko obezbeđenja, on kaže da je malo pojjačao...On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: "Gde je gajba, 100.000 evra, bademantili, kreme?". 
Sledeća tema dok nam kuva kafu preteća faktorka, ja sam tada bila kao us**n golub, od leoparda sam se pretvorila u leoparda. Ona ga uredno pita: "Je l' si završio fudbalera?", on je rekao: "Nisam, pričaćemo", pa onda ide: "Za koliko si prodao fudbalera", on kaže: "400.000 evra". Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava...Šmizla i ja ratujemo, ja sam je nazvala Lama i mi ratujemo. 

Dobila sam uplatu od 100 funti, najveća uplata, znam ime i prezime. Ono što je meni bilo sumnjivo je da niko meni nije dao njen instagram. Zvezdan nije loš čovek, odgovarao je za svoja dela i nedela. Ne opravdavam ga ni njegove postupke u rijalitiju, ali postoje osnovi zbog kojih je to radio. Ako si bila žrtva nasilja, uspešno si obmanula sve žrtve nasilja. Na kraju cele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i je*e mame svima. Zove telefonom da preti, je*e majku celom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovde se usr**a kao plovka!"
- rekla je Kačavenda.
Što se tiče Anine ćerke Ive, koja je nekada bila u emotivnom odnosu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Jovićem, tajnovita veza sada je obavijena velom tajne. Dok su nekada delili trenutke ispunjene strašću i luksuzom, sada se postavlja pitanje - da li je njihova romansa i dalje u cvatu ili je zamrla? Nemanja je svojom velikodušnošću često obasipao Ivu raznovrsnim poklonima i organizovao nezaboravna iznenađenja. Zajedno su istraživali egzotične destinacije širom sveta, ali u poslednje vreme su se povukli u tišinu, ostavljajući sve u neizvesnosti. Niko ne može sa sigurnošću reći šta se događa iza zatvorenih vrata ove enigmatične romanse.

 

Zabava i zablude: Znakovi horoskopa u pijanom izdanju! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>