Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine donosi nastavak problema u komunikaciji, borbu između racija i nesvesnog, kao i izlazak na površinu mnogih tajni, sumnji i prevara... Pogledajte šta vas očekuje u ovom mesecu, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica!

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus





Evo šta vam prognozira Venera sa papilotnom za avgust mesec



OVAN

Ljubav

Unutrašnja preispitivanja, možda preopterećenost poslom, obavezama, svakodnevicom koja vam ne daje baš mnogo razloga za opuštenost – sve to može dovoditi do porasta nezadovoljstva, frustriranosti, nespokoja – što se itekako može odraziti kroz odnos sa voljenom osobom. Naleti razložne ili bezrazložne nervoze mogu uneti nemir, pa čak neke od vas dovesti i do one tanane granice između ostanka i odlaska. Iako komunikacija u vašem odnosu tokom ovog meseca nije najblistavija tačka, ipak je potrebno sa više racia, a sa manje uzburkanosti – pričati sa voljenom osobom. I gledajte da vam se veza ne pretvori u ravnu crtu i dosadu – oboma vam je potrebno da se nešto promeni, na bolje. Slobodni – drugi deo meseca je bolji za ljubavne početke. Prvi deo „miriše“ na avanture, pa čak i po koje razočarenje.

Posao

Biće potrebno dosta volje i energije da se izborite sa rastućim nezadovoljstvom koje vas može uvoditi u periode kada praskate za svaku sitnicu ili pak u one kada se povlačite i puštate da stvari idu kako idu, ne radeći ništa. Evidentno je da vas sve ono vezano za posao i odnose sa ljudima opterećuje i oduzima vam i ono malo strpljenja što imate, ali trenutno ste u takvoj fazi i pokušajte da impulsivnim odlukama ne pokvarite sve ono što ste izgradili do sada. Sve situacije ćete rešiti, ali korak po korak.

Zdravlje

Padovi energije, mentalni i fizički umor. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

 




BIK

Ljubav

Vaša vladarka u znaku Lava nije u „udobnoj“ poziciji, što pokazuje da ste vi u periodu života kada se ne osećate najbolje u okolnostima koje su oko vas, da se ne pronalazite i ne snalazite najbolje u njima i da imate neodređen osećaj da ništa ni unutar ni oko vas nije na svom mestu. Partnerska planeta je u znaku koji vas „ne vidi“ pa je izvesno da voljena osoba nije svesna (ili jeste, ali samo neznatnim delom) onoga što se dešava u vama ili pak ne pronalazi način da vam adekvatno pomogne i „podigne“ vas. No, onaj sektor koji govori o komunikaciji je otvoren između vas dvoje, pa je to „trasa“ koje biste trebali da se držite – da kroz razgovore pronađete bliskost i pokrenete zajedništvo koje postoji, samo je u ovom trenutku potisnuto. Slobodni – nema mesta za žurbu ni u novim pričama ni u potencijalnom vraćanju na staro. Dajte sebi vremena da istinski shvatite šta je ono što želite (ili ne želite uopšte).

Posao

Manjak motiva i fokusiranosti na posao pratiće vas ako ne tokom celog meseca, a ono makar do kraja druge dekade septembra. Ovaj gubitak elana se neće odraziti na vaše izvršavanje redovnih obaveza – vi ćete se truditi da tu budete korektni, ali za one koji istinski poznaju vaš način rada biće evidentno da ne radite srcem. Sa autoritetima niste na ratnoj nozi već pre u varijanti hladne učtivosti, što je samo pokazatelj da niste zadovoljni ni tretmanom na poslu niti finansijama koje dobijate.

Zdravlje

Moguće su alergije, povremeno problemi sa stomakom i žlezdama. Hronični bolesnici neka se češće kontrolišu i više vode računa o sebi.

 



BLIZANCI

Ljubav

Ako se u poslednje vreme vaš odnos nekako „zaglavio“ i imate osećaj da rutina preovladava – pa, vreme je da nešto promenite i pokrenete i voljenu osobu i sebe. Da će za tako nešto biti prilike tokom septembra – hoće, ali te prilike treba iskoristiti. Komunikacija sa voljenom osobom će biti dosta korektna, ali vi možete biti samo delimično otvoreni – na primer – razgovarati o svemu drugom, samo ne o onome što vas tišti i što biste zaista trebali da podelite sa partnerom. Prema tome, u ovom mesecu – da, provodite više vremena jedno s drugim i to u aktivnostima koje nisu redovne i svakodnevne….ali se spremite i da budete otvoreniji i progovorite i o onim temama koje vam smetaju. Slobodni – u prvom delu septembra postoji osećaj sputanosti i nemogućnosti da ostvarite svoje ljubavne želje, a i prošlost će vas previše okupirati. Drugi deo meseca je neuporedivo bolji i donosi šanse koje mogu biti zanimljive.

Posao

Oni koji imaju privatne poslove ulagaće dosta energije tokom septembra u reorganizaciju, neke promene, nove dogovore i obnove saradnji – i pored prepreka na koje ćete nailaziti, možemo da kažemo da ćete ipak biti zadovoljni rezultatima. Ako radite za drugog – trenutno možete imati osećaj da niste dovoljno cenjeni i da ne nailazite na razumevanje u radnoj sredini. Vaši planovi idu sporije od očekivanog i neke konkretnije pomake možete očekivati tek od ulaska u poslednju nedelju septembra.

Zdravlje

Pojačana osetljivost i potreba da više obratite pažnju na stanje organizma. Imunitet može biti slabiji nego inače, a mogu se aktivirati i hronične tegobe.

 

Fil za tortu ili kolač nema dovoljnu gustinu? Postoji rešenje, a ukus neće biti promenjen!








RAK

Ljubav

Za slobodne Rakove ovo i nije posebno sjajan emotivni mesec. Jeste za druženje, izlaske, putovanja, za neke aktivnosti koje vam prijaju, možda čak i za neko novo poznanstvo – ali tek tamo od polovine septembra pa na dalje (a i tu ne treba žuriti i zaletati se baš mnogo). U prvoj polovini meseca vi delujete nekako čudno, nedefinisano, možda previše okrenuto ka prošlosti (ne u smislu konkretnog kontakta sa istom već pre kroz razmišljanja, preispitivanja svojih i tuđih postupaka), možda čak pomalo ranjivo pa to definitivno nije vreme za bilo kakav ljubavni odabir. Zauzeti Rakovi – za vas dvoje je vreme da pričate i to ozbiljnije ali i otvorenije nego ikada do sada. Da pretresete sve teme i stavke koje eventualno smetaju i koje koče vaš odnos, ali i da pravite zajedničke planove i dogovore. Razgovori će probuditi bliskost.

Posao

Biće vam nešto teže da se organizujete i fokusirate na posao. Rasejanost se može javiti zbog velikog broja obaveza, ali i zbog toga što ćete pokušavati da rešavate više stavki odjednom (što se baš i neće pokazati kao dobar potez). Takođe, nešto lošija komunikacija sa saradnicima, malo papiroloških problema, iznenadna poslovna putovanja – sve će to doprineti da stvari funkcionišu sporije nego inače. Ali će ipak i pored ovih prepreka – stvari ići svojim tokom. Planove ćete menjati i prilagođavati se.

Zdravlje

Nešto više tegoba sa stomakom, disajnim organima, kožom – pogotovo kod starijih i kod hroničnih bolesnika. Bolja situacija od drugog dela meseca.

 



LAV

Ljubav

Prvu polovinu meseca je možda bolje provesti u aktivnostima koje vam prijaju, otputovati, družiti se – ali se na prvom mestu posvetiti sebi. Možda završiti neku obuku ili kurs, fizički se aktivirati više, posvetiti se sređivanju i duha i tela. Ovaj period ne pogoduje novim ljubavnim pričama i počecima, baš iz razloga što možda niste sigurni šta i koga želite i da li ste uopšte spremni za ljubav. Od ulaska u drugu polovinu septembra, vreme je da emotivno buđenje započne – sve vam je otvoreno za nove kontakte i osobe koje će vam prijati. Što se tiče zauzetih – prisutna je doza napetosti. Ovaj period bismo mogli da nazovemo emotivno napornim, bez obzira da li je vaša priča stabilna ili baš i ne. Tokom prolaska kroz septembar vama će sve više biti jasno da li ste spremni da uložite trud i energiju u odnos….ili ćete pustiti da sve ide kako ide….pa dokle stigne.

Posao

Finansijska situacija će se donekle stabilizovati, najpre kroz drugi deo septembra. Iako ćete vi i na dalje biti u pomalo trošadžijskom raspoloženju, umećete da „skinete sa dnevnog reda“ prvo one stavke koje su neophodne i da ne ostanete dužni nikome. Što se poslovnog dela tiče – neke konkretnije pomake i brža dešavanja možete da očekujete od ulaska u treću dekadu septembra. Do tada – uglavnom standardne obaveze, pomalo usporeno, razvučeno i ne baš podsticajno po vas.

Zdravlje

U septembar ulazite dosta istrošeni, mentalno i fizički u ne sjajnom stanju. Kako mesec bude odmicao, osećaćete se bolje.

 



DEVICA

Ljubav

Određeno nezadovoljstvo i nemir su prisutni u vašim emotivnim relacijama. Sada je samo bitno da li su taj nemir i nezadovoljstvo izazvani nekim svakodnevnim temama ili komunikacijskim nesporazumima – jer ako jesu – biće moguće rešavati ih, doduše uz nešto više obostranog truda. No, ako su nemir i nezadovoljstvo prisutni zbog trećih osoba (bilo sa partnerove ili sa vaše strane) ili zbog toga što sumnje preovladavaju a emocije su nestale ili su potisnute u neki deseti plan – e, onda vam ovaj mesec može doneti pojačane glavobolje. U svakom slučaju – otvoreni razgovori sada mogu lečiti odnos, prećutkivanje, guranje situacija pod tepih ili međusobno prebacivanje odgovornosti – jako teško. Slobodni – još uvek postoji šansa da se osobe iz prošlosti vrate u vaš život, ali isto tako – novo poznanstvo u koje ćete polako zakoračiti i strpljivo ga razvijati – može biti „ono pravo“ za vas.

Posao

Počeli ste intenzivnije da se bavite svojim finansijama i da ih sređujete – pa ćete prave rezultate po tom pitanju videti od drugog dela meseca, kada situacija znatnije kreće na bolje. Što se posla tiče – imate šansu da realizujete ideje i pokrenete planove – doduše nešto sporije nego što mislite i sa nešto više truda i angažovanosti. Iako će vam povremeno delovati kao da tapkate u mestu, suština je da idete pravim tempom napred. Veće i brže promene dolaze vam tokom poslednje dekade septembra.

Zdravlje

Prvi deo septembra može se pokazati kao mentalno i fizički zahtevan za vas. Zdravlje vam nije ugroženo, ali je potrebno više se posvetiti sebi.

 

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>