Zadruga

Parovi

Ramiz Gusinac ulazi u Elitu! Supruga ga upozorila da se ne vraća ako je prevari!

Ramiz Gusinac koji je već bio u jednom rijalitiju, sada ulazi u Elitu! Supruga ga upozorila da se ne vraća kući ako je prevari!

Ramiz Gusinac ulazi u Elitu! Supruga ga upozorila da se ne vraća ako je prevari! Screenshoot/Instagram





Gusinac ima 53 godine i dolazi iz Novog Pazara, a u braku sa suprugom je preko trideset godina i ulazi u rijaliti "Elita" bez nje.


Ramiz je u top formi, a za Republiku je odgovorio na neka pitanja koja zanimaju sve one koji sa nestrpljenjem isčekuju početak ovog rijaliti programa:


"Ja sam Ramiz Gusinac, rođen sam 1970. godine u Novom Pazaru, živim u Novom Pazaru. Frizer sam po zanimanju. Oženjen, da se zna. Sa suprugom sam 33 godine. 

Pitali su me da li verujem u ljubav na prvi pogled - verujem. Sa suprugom sam se zabavljao samo 17 dana. Znači verujem."


 

Horoskop može da otkrije zašto vam ništa ne ide od ruke!








Na pitanje da li strahuje od toga da neka zadrugarka može da pokuša da ga osvoji, Ramiz Gusinac kaže:

"Spreman sam, neću da kažem ništa. Znam u šta se upuštam. Mislim da mogu da se branim. Ali ništa ne isključujem, jer svi kažu da neće da im se desi, pa im se baš desi. Ali neka, polako. Supruga me je podržala kako treba da podrži. Stvarno dobro. Rekla mi je da ako nešto pogrešim, da se ne vraćam."


Ramiz još dodajte da je aktivan na TikToku i da kod njega nema psovki:

"Odmah ga isključim. Poslednjeg kog sam blokirao je onaj Makedonija. On postavlja kao neka pravila kako će da se ponaša. Ko si ti da postavljaš kako treba da se ponaša neko? On bi voleo da bude glavni. Sa Dalilom se nisam upoznao, sa Kristijanom sam dobar prijatelj, sa Matejom, Erminom..."


Elita počinje 3. septembra na TV Pinku u 21 čas, a ceo intervju pogledajte ispod:



 
 

Zimnica carska salata! Savršen spoj nekoliko ukusa! (RECEPT)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>