Zadruga

Parovi

Miljana Kulić je iznela šokantne optužbe na račun Nenada Macanovića! (VIDEO)

Ljubav se završila, pa je bivši par nakon toga krenuo u medijski rat... Miljana Kulić je još jednom iznela šokantne optužbe na račun Nenada Macanovića Bebice!

Miljana Kulić je iznela šokantne optužbe na račun Nenada Macanovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Gledalac je upitao Miljanu Kulić zašto je do juče govorila da voli Bebicu, a sada ga odjednom "pljuje", Miljana je ovog gledaoca koji se zove Nikola, vređala sve vreme (što možete čuti u video snimku):



"Apsolutno ga ne pljujem nego pričam istinu o onome šta je radio sve ovo vreme a vidim da Vi verujete da sam lagala tako da nema potrebe da Vam objašnjavam. Sve je lagao, rekao je da ne zna ko sam ja pre ulaska a itekako je dobro znao."


Ubacio se Zola sa rečenicom:


"Ja sam tebi rekao da je manipulator, je l' istina?"



"Sve je uradio sa namerom i glumio je godinu i nešto dana. Ja sam temperamentna žena a on me mračio i prevario me..." - bila je uporna Kulićeva, na šta je Zola imao pitanje kako to da samo vas ljudi varaju, a vi nikoga niste prevarili?


Javio se sledeći gledalac koga je interesovalo da li je istina da Miljana založi telefon, a onda Bebica ide da ga vraća:


"Opet fan Ivana Marinkovića. Nenad "Skraćani" ništa nije vraćao i plaćao već moji roditelji. On je živeo kod nas 2 godine, bio na poroditeljskom i održavao trudnoću. Moja mama je njegovom najboljem prijatelju davala novac za te autobuse i posle toga je zanemario posao i u dogovoru sa tim prijateljem je prevario moju porodicu koja je samo htela da mu pomogne da ne završi u zatvoru. 


Sa svojom majkom je posle isplanirao sve jer kod svog oca nikada nije radio i proneverio je veliku količinu novca. Podstanar njegove mame nam je sve rekla, da planira da se vrati u taj stan, to se dešava kad je uzeo taj novac."
- rekla je Kulićeva, pa nastavila:

"Posumnjala sam kada prvi put nije hteo da krenem sa njim, uzela sam telefon od drugarice i poslala poruku njegovoj mami i pitala je u njegovo ime da li sam zaboravio punjač na šta je ona rekla da nije. 

Ja sam ga sačekala i pitala gde je bio i ušao je u evidenciju poziva. Uvek sam ja sa njegovog broja pisala njegovoj majci da ispadne da se interesuje."
-završila je Miljana Kulić.







 

Jedna sobna biljka je čuvar sreće vašeg doma, a privlači i novac!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>