Svet

Region

Dženis Dikinson je bila uspešan model, a onda je postala zavisna od plastičnih operacija!

Dženis Dikinson je bila uspešan model 70-ih i 80-ih godina, a onda je postala zavisna od plastičnih operacija! Bila je lepotica, a sada je neprepoznatljiva!

Dženis Dikinson je bila uspešan model, a onda je postala zavisna od plastičnih operacija! Screenshoot/Youtube






Ova žena, jedan od najuspešnijih modela, rođena je 1955. godin, a prvi zahvat imala je sa 33 godine. Nakon toga potrošila hiljade dolara na razne procedure i kao rezultat toga, Dženis Dikinson je proglasila bankrot 2013. pošto je zapala u dugove zbog neplaćenih računa za kozmetiku.







Bila je verena za Silvestera Stalonea, a za sebe kaže da je  "prvi svetski supermodel". Ipak, Dženis posle godina estetske hirurgije izgleda potpuno drugačije. Ona se pojavila na modnoj pisti kao 1,78 visoka manekenka sa dugom smeđom kosom i tamnim očima, početkom 70-ih, a ubrzo je predstavljena u kampanjama za Gianni Versace i Calvin Klein.









Ono što je priznala da je radila na sebi je zatezanje lica, stomaka, podizanje vrata, liposukcija, botoks, operacija grudi... Nešto od toga je svremena na vreme radila ponovo, popravljala...


Zvezda je za svoj bankrot 2013. godine okrivila baš estetsku hirurgiju:


"Doktori su mi ponudili da mi daju botoks i poprave zube besplatno, a onda su me ošamarili računima."







Dženis je za In Touch Magazine, nakon bankrota rekla da je "živela za plastičnu hirurgiju" ali da nikada nije radila usta (iako mnogi sumnjaju u to) pa je tako doktor Entoni Jan rekao da je uradila "skoro sve plastične operacije lica koje postoje". 







Ovaj doktor nije radio sa njom ali veruje da je Dženis prošla skoro sve plastične operacije lica koje postoje, uključujući zatezanje lica, podizanje kapaka, injekcije u usnama, botoks, injekcije masti i podizanje obrva. "Verovatno je sama platila kuću svog plastičnog hirurga! " - smatra Jan.






Bez obzira na to što je postala zavisnik od plastične hirurgije, Dženis tvrdi da postoje procedure koje nikada nije, i nikada i ne bi uradila, a to su stavljanje implatata u zadnjicu i stavljanje bilo čega u obraze.



 
 

Psihijatar objasnio zašto se dve stvari baš nikome ne govore!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>