Ostalo

Sme�no

Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji! Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu!

Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji i verovao u Boga koji ne pripada nijednoj veroispovesti! Nijedan čovek koji je postojao nije umro... Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu!

Nikola Tesla je govorio da smrt ne postoji! Pogledajte njegova predviđanja za 2025. godinu! Screenshoot/Youtube






Hrist i još neki znali su tu tajnu, govorio je Tesla:


"Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem, nestaje i strah od iste. 

I zapamtite: nijedan čovek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u svetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svetlosne čestice vrate u prvobitno stanje. Vraćanje u neku od prethodnih energija. 

Hrist i još neki znali su tu tajnu. Ja sam tragao za time kako da se očuva ljudska energija. Ona je jedan od vidova svetlosti. U Duši ponekad ravna vrhunskom nebeskom svetlu. 







Nisam tragao za tim radi sebe, već radi dobra svih. Verujem da će moje otkriće učiniti ljudima život lakšim i snošljivijim i usmeriti ih na duhovnost i moralnost."




Nikola Tesla se u mnogo toga razlikovao od ostalih naučnika, a jako je upečatljiv njegov odnos prema metafizici i duhovnosti.


Izučavanje etera (tvar koja sem materije u prostoru, po pretpostavci postoji kao sredina u kojoj se zbivaju izvesne pojave u prirodi; npr. energija koju Sunce zrači u prostor prenosi se poprečnim talasima kroz elastičnu sredinu etar, koja je netežljiva, imponderabilna) za Teslu je imalo logična objašnjenja.

On je tvrdio i govorio da je mentalna komponenta povezana sa duhovnošću ljudskog bića i željom za saznanjem i teškim radom, omogućava nečiji napredak.



Mentalnu komponentu u svojim istraživanja negirao je Ajnštajn i njegova predavanja nisu pridavala nikakvog značenja svesti, iako je sa mnogim filozofima i duhovnim učiteljima raspravljao o veri...



"Nikola Tesla je napadao valjanost Ajnštajnovog rada", napisao je njegov prvi biograf Džon O Nil "Ismevao je verovanje da se energija može dobiti iz materije!"


"Nema energije u materiji osim one koju materija prima iz okoline." - govorio je Tesla.



Nikola Tesla je rastao u porodici vernika ali je kasnije izjavio da da veruje u Boga koji ne pripada nijednoj veroispovesti:


"Moramo se vežbati u umerenosti i nadzoru naših čula i sklonosti u bilo kom pogledu. To sam činio mnogo godina, održavajući sebe mladim u telu i razumu. Suzdržavanje mi nije uvek bilo po ukusu ali moja prijatna iskustva su golema nagrada."







Teslina istraživanja su se graničila sa naučno-fantastikom, a njegova etičnost i nezainteresovanost za novac (profit),  bila je trn u oku svih onih koji su smatrali da se svako može potkupiti i kupiti...




U video snimku pogledajte neverovatna predviđanja Nikole Tesle i šta će se desiti 2025. godine:




 

 

Nakon smrti, duša počinje novi život! Ko ste bili i šta ćete biti!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>