Svet

Region

Frenk Sinatra i Ava Gardner: Toksična ljubav koja je uništavala sve oko sebe!

Frenk Sinatra je imao mnogo žena, a svaka nova biografija u Holivudu otkriva i njegov neobičan ljubavni život. Ava Gardner bila je izgleda njegova najveća patnja, toksična ljubav koja je uništavala sve oko sebe!

Frenk Sinatra i Ava Gardner: Toksična ljubav koja je uništavala sve oko sebe! Screenshoot/Instagram
Za Avu Gardner kažu da je bila ninfomanka, a Frenk Sinatra se zaljubio u nju videvši je na naslovnici jednog časopisa i tada je rekao prijatelju da će je oženiti.

U tom trenutku Sinatra je već bio oženjen sa Nensi Barbato i u tom braku imao je dvoje dece.


Njegova supruga nekako je podnosila to što se Frenk viđao sa velikim brojem žena ali onda se pojavila Ava Gardner.

Sinatra je Avu pozvao na večeru, a zatim su otišli u stan koji je on iznajmljivao za takve stvari ali i pored velike strasti, Ava se odlučila na sasvim drugačiji potez:


"Odlučila sam da ne želim da spavam sa muškarcem na prvom sastanku, boljeje držati ih u neizvestosti što duže"- priznala je ona dosta kasnije.


Sintaru je ovakvo Avino ponašanje potpuno opčinilo i on se još više zaljubio u nju. Kako je govorio prijateljima, "osećao se kao da mu je sipala drogu u piće".

 


Duže od godinu dana se nisu videli, a supruga Frenka Sinatre za to vreme rodila je treće dete.

Njegova karijera išla je nizbrdo, a skandalozan život uzimao je danak.


Njihov ponovni susret dogodio se na jednoj žurci i rešili su da počnu iz početka, Ava se ovako toga sećala:


"O, Bože, to je bila magija. Zauvek smo postali ljubavnici. Zauvek"

 
Poznato je da je Frenk Sinatra imao mnogo ljubavnica, a da je Ava Gardner imala dva kratkotrajna braka sa Mikijem Runijem i Artijem Šoom ali i turbulentnu vezu sa Huardom Hjuzom.


Sinatra se javno pojavljivao sa Avom i uživao dok je njegova supruga Nensi, kod kuće čuvala troje dece, nadajući se verovatno da će on u nekom trenutku ostaviti Avu, kao što je i sve predhodne ljubavnice.


Od Sinatre su zahtevali da ostavi Avu jer će mu to potpuno uništiti karijeru ali on je na to rekao da je već uništen i da ga nije briga.

Avi je rekao:


"Celog mog života biti pevač je bila najvažnija stvar u mom životu. A sada si ti sve što želim"

Smatrao je da je izgubio karijeru ali je dobio Avu. Bio je ludo zaljubljen u nju, a njegova okolina je smatrala da ona njemu govori samo ono što on želi da čuje i da nije sposobna da stvarno voli.

 
Ava i Sinatra uslikani su u jednom restoranu i fotografije je obišla svet. Frenk je na dan ljubavi od Nensi tražio razvod. 

Njegova supruga bila je ljuta, dobio je šamar i izbacivanje iz kuće, čak je i brave promenila. 

Oni koji su Sinatru obožavali, sada su bili na strani Nensi.
Ava Gardner je kasnije to prokomentarisala sledećim rečima:


"To sr** je stvaro pogodilo obožavatelje. Dobila sam gomilu pisama gde su me optuživali da sam ukrala tuđeg muža. Tada nisam razumela i ne razumem ni danas, čemu tolika histerija oko dvoje ljudi koji su odlučili da imaju odnose. Da je bio srećan sa Nensi, ostao bi sa njom. Ali nije bio i tako sam ga dobila ja."Ipak, Ava nije želela da podnosi njegovo flertovanje sa ženama, pa je tako u jednom restoranu napravila haos kada je ugledala Sinatru kako se nabacuje drugoj ženi. Pljunula ga je i ošamarila ali i dobacila:

" Ne znam šta je Nensi uopšte videla u tebi"Sinatra je tada uzviknuo da nikada više ne pominje njegovu bivšu ženu jer će završiti sa rasečenom usnom, a Ava je otišla kući pa zakazala susret sa bivšim mužem. Sinatra je poludeo od ljubomore.

Kada je došla kod Artija za njom je došao i Sinatra, koji se potom ponašao "kao huligan"- kako je Ava opisala.Malo potom Ava se vratila u hotel, odnosno apartman u kome je živela sa Frenkom, a onda ju je probudio telefonski poziv iz druge sobe. 

Zvao ju je Frenk koji je rekao: 

"Ne mogu da izdržim više, ubiću se"!


Čula su se dva pucnja, Ava je vrisnula i otrčala do njega. Zatekla ga je na podu sa zatvorenim očima i pištoljem u ruci. Očajno je plakala u trenutku kada je on otvorio oči i kada je spazila dve rupe na dušeku kreveta. 


Ava Gardner je kasnije otišla da snima film Pandora i leteći Holanđanin da bi kasnije završila u krevetu sa jednim kolegom. Bio je to čist s**s, ali je on to iskoristio da bi promovisao sebe.


Frenk Sinatra je bio očajan, a svima je bilo jasno da je njenu Ava potrebnija, nego on njoj.


Njegova bivša supruga Nensi uspela je da se izbori za alimentaciju u iznosu od 2.750 dolara, što je za Sinatru bilo nemoguće da isplati svaki mesec. 


Čovek koji je do nedavno bio na vrhuncu slave morao je da se ponizi i da od svoje ljubavnice koja ga je varala pozajmi 190.00 dolara.


Nisu se najbolje slagali, svađe su bile česte, a Ava mu je jednom prilikom rekla:"Ako se prema meni budeš ponašao onako kako si se ponašao prema Nensi, ubiću te!"
Sinatra ju je izvređao, a ona je bosonoga otrčala u kola i nestala u noći... 

Nedugo zatim Sinatra je progutao izvesnu količinu lekova, a Ava mu se vratila. Toliko je bila toksična njihova ljubav.

Ava je o tom događaju prijateljima rekla:"Bila sam sigurna da je tačno znao koliko tableta da uzme i ostane živ. Mogla sam da ga izbacim ali umesto toga ja sam mu oprostila."
On je nekoliko puta pokušao samoubistvo, a kao razlog tome govorio bi da je to zato što ga Ava ne voli i što ga sažaljeva.


Par se ipak venčao i to samo par dana nakon razvoda od Nensi, a čak se i na venčanju dogodila drama jer je Ava dobila pismo od pros*itutke u kome je pisalo da Sinatra spava sa njom već mesecima.


Ava je kroz prozor bacila svoj verenički prsten od šest karata sa smaragdom i dijamantom. On se kleo da je sve laž i nakon nekoliko sati pregovaranja venčanje je obavljeno.

"Kada je dobro među nama, sve je dobro i nema ništa bolje od toga. To je kao da smo samo nas dvoje sami na svetu i imam osećaj sve što uradim ona će biti uz mene," ispričao je Sinatra. Ava izgleda nije mislila baš tako, jer je na pitanje prijateljice (dok je još bila na medenom mesecu) da li je srećna, odgovorila:


"Pa nisam nesrećna."


Posle venčanja, Ava Gardner je nastavila da finansira njihov zajednički život. Dok je ona radila, Sinatra je čitao knjige i ponašao se hirovito.


Ona je bila očajna, a onda je saznala i da je trudna. Nije htela dete u takvom braku.

I ranije je imala abortus dok su bili u vezi, ali to nikad nije rekla Sinatri, a sad je planirala da uradi isto.

Ava je molila producenta da Sinatri da ulogu:

"Ako mu ne daš ovu ulogu - on će se ubiti."

Za to vreme otišla je u London i abortirala, a onda mu je sve priznala.

Sinatra je bio potpuno uništen, a Ava je jecala: 

"Bojim se da nema povratka iz ovog pakla. Ono što sam uradila je monstruozno."

Karijera Frenka Sinatre konačno kreće uzlaznom putanjom, ali njihov brak je klizio ka ponoru.


Sinatra dobija Oskara, počinje da peva u hotelu u Las Vegasu, a do Ave dolazi glasina da je spavao sa nekom ženom, pa Ava traži razvod. On je otišao u Madrid da pokuša da je povrati, ali ona je rekla da se zabavlja sa nekim drugim. 

Frenk je porazbijao sve u sobi, a Ava je tada mislila da će je ubiti...


Bacio je na nju novac i rekao:

 "Evo para koje sam pozajmio od tebe."Ava Gardner se posle ovaog braka više nije udavala, a pre nego što je umrla svom prijatelju je rekla:


"Osećam kao da je juče bilo kada sam pravila pakao do života Frenka Sinatre. Dođavola, stvarno sam ga volela! Gde je nestalo sve to vreme?"

Preminula je u Londonu u 67. godini od upale pluća.


Dok je boravila u bolnici, pored kreveta je držala jednu sliku, a na njoj su se ljubili Sinatra i ona.

Kada je Frenk dobio vest da je umrla, kažu da je plakao kao malo dete ponavljajući:


 "Trebalo je da budem uz nju."


 

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>