Region

Svet

Suzana Mančić krila vezu sa ambasadorom, a jedan pevač je opsedao!

Suzana Mančić krila je vezu sa ambasadorom, a jedan pevač je, misleći da je slobodna, opsedao i špijunirao, zbog čega je umalo moglo da dođe do nesreće.

Suzana Mančić krila vezu sa ambasadorom, a jedan pevač je opsedao! Screenshoot/Instagram





Suzana Mančić je napisala autobiografiju "Neukrotivo srce" u kojoj je otkrila dosta tajni. Nije pominjala imena ali se prisetila mnogih događaja iz svog života.


U knjizi se nalaze događaji sa turneja, a jedna je mogla da bude tragična po jednog pevača koji je bio zaljubljen u Suzanu.



Evo jednog dela iz knjige:


"Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. 


A nisam se ni ponašala "slobodno". Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje."






Suzana je objasnila kako je umalo došlo do tragedije:


"Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. 

Posle koncerta, on krene sa navaljivanjem, ovim rečima: "Daj mi malo, molim te!" "E, baš ti ne dam!" "Samo malo, molim te..."
, ponavlja pevač i ne popušta. 


Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: 

"Puštajte me ili ginem!" 


Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za "Plejboj", baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih" - napisala je Suzana Mančić koja ni dan danas nije obelodanila ime ovog pevača.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>