Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 24. jula do 30. jula 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Trebali bi da izbegavate slatkiše i mlečne proizvode, što zbog dobrog izgleda, što zbog potencijalnih problema sa varenjem. Više povrća, salata, laganih obroka koji ne opterećuju želudac.

Ljubav

Bolja komunikacija sa voljenom osobom I više opuštenih I lepih momenata – a manje tenzija, nervoze I oscilacija u odnosu – to je ono što vas očekuje u sedmici koja je pred nama. Sada možete otvorenije I lakše razgovarati o nekim stavkama koje su donosile zategnutu atmosferu u proteklom periodu – I isto tako lakše pronaći rešenja. Dobar je period za pravljenje zajedničkih planova, dogovora o putovanju, izlascima. Slobodne Vage – povoljan period da realizujete nešto što odavno priželjkujete – možda intenzivniju komunikaciju ili susret sa simpatijom. I neka nova poznanstva mogu vam ulepšati život.

Posao

Mnogo toga će vam ići na ruku ovih dana – u nekim obavezama I dogovorima će se lakše pronaći zajednički jezik I model koji svim stranama odgovara. Ukoliko postoje propusti I greške iz prethodnog perioda ili nerešena papirološka pitanja – sada je trenutak da se na ovo bacite I rešite ih. Komunikacija sa šefovima I kolegama će biti obojena boljom energijom I neće vam toliko crpeti snagu I opterećivati vas. Povoljnosti idu I kroz sektor finansija – da li kroz pojačane prilive ili kroz smanjenje troškova.

Zdravlje

Bolje se osećate.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Apetiti će se pojačati a I bićete više skloni bogatijoj, začinjenijoj hrani – što može da vam optereti želudac I varenje. Trenutno bi vam više odgovarala ishrana na biljnoj bazi.

Ljubav

Iako je još uvek daleko od savršenog – neka poboljšanja u partnerskim odnosima sada se mogu pokrenuti. Ovo ne znači da ćete sve rešiti, ali možete napraviti prve korake ka stabilizaciji I mirnijem funkcionisanju sa voljenom osobom. I jedno I drugo ćete umeti da u ovoj nedelji razgovarate na lakši I opušteniji način – a samim tim ćete se bolje čuti I razumeti. Slobodne Škorpije – susret na javnom mestu (bilo da je u pitanju novo poznanstvo ili neka stara simpatija, bivši partner) daće vam vetar u leđa I pokrenuti vas. Komunikacija će krenuti lepo I lako a moguć je I dogovor oko novog susreta.

Posao

Pred vama je vrlo uspešna poslovna sedmica. Naravno da to ne znači da će biti lagana I jednostavna – ali će zato rezultati biti više nego dobri. Moguć je potencijalno bitan dogovor, možda nešto što ste duže vreme očekivali. Informacije koje budete dobijali u ovom periodu su povoljne po vas, a dobar je trenutak I da dođe do poboljšanja u komunikaciji sa kolegama I šefovima. Obaveza će I dalje biti u većoj meri nego inače, ali ćete se ili bolje organizovati ili ćete naći jednostavniji način da ih sve obavite na vreme.

Zdravlje

Poboljšanja u zdravstvenom sektoru.

 




STRELAC

Hrana

Strelčevima su potrebni izbalansirani obroci, sa neuporedivo više povrća i voća nego što trenutno konzumiraju. Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske prerađevine od mesa.

Ljubav

Sa malo strpljenja – dobićete mnogo poboljšanja u odnosu sa voljenom osobom. Ovo je dobar period za one parove koji se spremaju na put ili prave dogovore o istom – talas pozitivne energije će svakako biti prisutan. Lakše će se dolaziti do kompromisa po bilo kom pitanju, a emocije I strast će brzo pronalaziti put do vas dvoje. Slobodni – vi ćete se dodatno pokrenuti. Neko put daljih destinacija, neko u više provoda I zabave, a nekog će pokrenuti nova poznanstva ili pak pojačana I poboljšana komunikacija sa osobom koja im se dopada. U svakom slučaju – pred vama su dani koji donose više osmeha I radosti.

Posao

Po pitanju troškova I raspoređivanja novca bi I dalje trebalo funkcionisati sa više opreza – bez obzira na to što će prilivi možda biti pojačani. Jer, sada vam novac lako klizi iz ruku – I na ono što treba, ali još više na ono što vam baš I nije neophodno. Poslovno – sada je trenutak da se zatvore neke obaveze, poslovni projekti ili dogovori. I sve to možete obaviti pre roka. Ukoliko tokom ovog perioda odlazite na godišnji odmor – računajte da će vas makar par puta kolege ili nadređeni “iscimati” oko posla.

Zdravlje

Dobro se osećate.

 







JARAC

Hrana

Poremetili ste svoj ritam navika po pitanju ishrane ili ste možda više navalili na slatkiše. Pokušajte da se što pre vratite u neke redovne tokove, da se ovo ne bi negativno odrazilo na vaše zdravlje ili liniju.

Ljubav

Ukoliko ste u prošloj nedelji sa partnerom funkcionisali sa više fleksibilnosti I potenciranju na onome što vas spaja kao par – u ovoj sedmici ćete uživati u više nežnosti I prisnosti, više dobre energije I zabave. Ukoliko ste pak bili u jačoj fazi napetosti – sada bi bio trenutak da I jedno I drugo krenete da popuštate I da nalazite zajednički jezik. Neophodno je da se obe strane angažuju da bi tenzije popustile. Slobodni Jarčevi – nekima od vas prošlost I prošla iskustva I osobe I dalje stoje kao prepreka. Neka dešavanja po tom pitanju su sada moguća, ali vam je mnogo bolje postavljeno da se otvorite za nova iskustva I nove ljude. Koliko god trajalo – promene su vam potrebne.

Posao

Tenzije na poslu I u saradničkim odnosima su I dalje dosta prisutne, ali sada postoji veći prostor za njihovo uspešno rešavanje. Vaše strpljenje u komunikaciji (sa onima koji bi sve sad I odmah ili koji pokušavaju da vas ubede da radite stvari na njihov način) daće rezultate. Takođe, vaše organizacione sposobnosti se poboljšavaju I lakše ćete se fokusirati na ono što je od prioriteta. Da, posla I obaveza će I dalje biti koliko ti duša ište – ovu stavku da izbegnete ne možete. Finansije – lakše funkcionisanje.

Zdravlje

Bolja situacija.

 



VODOLIJA

Hrana

Malo kontrolišite svoje apetite, posebno potrebu za slatkišima. Trudite se da vaša ishrana bude raznovrsnija I da u njoj posebno budu zastupljene žitarice I povrće.

Ljubav

Klackalice u emotivnim odnosima se nastavljaju I na dalje, s tim što će u ovoj nedelji ipak biti više prostora za ono što je lepo I podsticajno po vas dvoje. Neka pitanja I teme na kojima ste se saplitali sada kroz otvoreniju, jednostavniju I dobrom energijom obojenu komunikaciju – mogu biti rešene. Dobar je trenutak I da se prave dogovori – o putovanju, letovanju, nekim aktivnostima koje vam oboma prijaju. Slobodne Vodolije – nedelja koja može doneti iznenađenja. Bilo da je to poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom, bilo da je jače pokretanje komunikacije sa nekim ko vas privlači, bilo da je kontakt sa osobom iz prošlosti.

Posao

Mogućnost naplate zaostalog potraživanja ili će vam neko od dužnika konačno vratiti pozajmljeno. Iako u ovoj nedelji može biti pojačanih priliva – I na dalje nije trenutak da se rasipate I trošite van svojih finansijskih okvira. Poslovno – iako se obim obaveza neće smanjiti, vi ćete pronaći lakši način za njihovo rešavanje ili će vam neko priskočiti u pomoć. Bavićete se I zaostalom papirologijom ili eventualno ispraviti propuste iz prethodnog perioda. Mogućnost vrlo povoljnih informacija ili poslovna ponuda.

Zdravlje

Sedmica u kojoj ćete moći više da se opustite, a samim tim – osećaćete se bolje.

 



RIBE

Hrana

Sada kao da ne postoji zlatna sredina I balans – ili ste u grupaciji koja naglašeno void računa o svojoj ishrani….ili ste pak među onima koji ne mogu da obuzdaju apetit, posebno prema slatkišima.

Ljubav

Period tenzija I neusaglašenosti u partnerskim odnosima (posebno kod onih koji su u braku ili žive zajedno) neće prestati baš tako brzo. Mnogo je toga što vas razdvaja I unosi nemir – zato je potrebno pronaći ono što vas spaja, potrebno je razgovarati I naći rešenja. U emotivnim vezama biće pojačana energija, ali nju će biti lako usmeriti na ono što vam prija, na zajedničke akcije, dešavanja, dogovore, putovanja I uživanje. Slobodne Ribe – prošlost će sada lako naći put do vas, a vi vidite da li ćete je prihvatiti ili ne. Takođe – slede vam interesantni susreti, nova poznanstva koja mogu brzo krenuti u konkretnijem pravcu.

Posao

Posla I obaveza ima I biće ih I na dalje, I to preko glave. No, vi ćete se dosta uspešno snalaziti u svemu tome, a na ruku vam ide I to što će se komunikacija I razumevanje sa onima sa kojima sarađujete ipak znatno poboljšati. Dogovori se sada uspostavljaju lakše I mogu vam doneti dobre finansijske rezultate. Neki dogovori, projekti ili papirološka pitanja ulaze u svoju završnu fazu I vrlo je izvesno da ćete ih uspešno privesti kraju. Nedelja koja će vas umoriti, ali će vas zato I dobro opariti.

Zdravlje

Samo nemojte preterivati ni u čemu. I pokušajte da se više opustite.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>