Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. jula do 30. jula 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana

Možete zakačiti stomačni virus ili pokvariti stomak namirnicama kojima je istekao rok ili koje nisu adekvatno termički obrađene. Možda bi bilo bolje da se okrenete više namirnicama biljnog porekla.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – osoba koju poznajete preko poslovnog segmenta I koja već izvesno vreme povremeno flertuje sa vama – sada se može dodatno aktivirati I dovesti vas u ozbiljno iskušenje. Takođe, neko sa kim ste ranije bili u emotivnoj priči sada može ostvariti kontakt sa vama I predložiti vam susret (ovo važi I za zauzete I za slobodne Ovnove). Generalno gledano – trebali biste da posvetite više vremena partneru da vaš odnos ne bi trpeo. Slobodni – sem te prošlosti koja sada može početi da pomalja glavu – drugi deo sedmice vam može doneti dugo čekani susret sa simpatijom.

Posao

Hteli to ili ne hteli – ovih dana ste nekako u prvom planu kada je posao u pitanju. Svi od vas nešto očekuju – da rešite ono što drugi ne mogu, da se bakćete posebno zahtevnom I napornom papirologijom, da pravite dogovore sa najkomplikovanijim I najtežim za saradnju poslovnim partnerima. Malo ste se umorili od svega ovoga, a I ne prija vam baš tolika količina odgovornosti na vašim plećima. Ono što je dobro jeste da ćete zaraditi, ali koliko će vam ostati posle talasa troškova – pitanje je.

Zdravlje

Niste baš toliko sjajno kao što pokušavate da ubedite I druge I sebe.

 



BIK

Hrana

Apetiti vrlo variraju – onda kada ste opušteni svaki vam zalogaj prija, ali onda kada niste – mrljavite po tanjiru, čisto da ne biste bili gladni. Prijaće vam lagani, ali hranljivi obroci I dosta voća.

Ljubav

Ukoliko je bilo više tenzija između partnera I vas u proteklom periodu ili ukoliko su odnosi bili na tankoj granici između ostanka I odlaska – sada bi bio trenutak da se razgovara I da se vidi da li se I koliko može popraviti. Oboje ćete biti otvoreni za priču I iako je malo verovatno da se sve može srediti sad I odmah – ovo bi bio dobar početak puta ka stabilizaciji. Slobodni Bikovi – kontakt ili susret koji odavno priželjkujete I kojem se nadate potpuno neočekivano će se otvoriti pred vama. Neki od vas mogu ostvariti I komunikaciju sa prošlošću. Da li treba? Pa, ako je to želja vašeg srca – onda treba.

Posao

Uglavnom redovne radne obaveze koje ćete vi obavljati sa većim ili manjim žarom. Verovatno manjim. Jer, ili postoji osećaj istrošenosti kod vas ili vam drugi životni sektori (na prvom mestu porodica, onda finansije pa emotivne veze) oduzimaju dosta energije I elana. S druge strane gledano – sem povremenih napetih trenutaka sa kolegama ili šefovima – neće biti nekih dramatičnih situacija vezanih za posao. Možemo slobodno da kažemo da ćete ovu nedelju otaljati.

Zdravlje

Umor, razdražljivost, ali I osetljivo grlo, alergije I pritisak koji varira.

 



BLIZANCI

Hrana

Solidan apetit ovih dana – preporučuje vam se raznovrsnost u ishrani I manje slatkiša. Od polovine nedelje stomak će vam biti nešto osetljiviji I tada nije vreme za preterivanja.

Ljubav

Dobar je trenutak da se isprave propusti, da se zakopaju potencijalne “ratne sekire“ i da se pronađe rešenje za one teme i pitanja koja su možda povremeno unosila tenziju između partnera i vas. Nije dobar trenutak da flertujete sa nekim niti da obnavljate kontakt sa bivšim partnerima, simpatijama – to može od drugog dela nedelje da vam zakomplikuje život. A to baš i ne želimo, jel da? Ukoliko ste slobodni – na volju vam je da možda želite da komunicirate sa osobom iz vaše prošlosti – neki odnosi se mogu čak i obnoviti. Ali isto tako – imate šansu da osvojite nekog koga duže znate ili ko vam se duže vreme dopada.

Posao

Nije loše vreme da se aktivirate – pogotovo oko onih tema, pitanja, dogovora, papirologije, ideja – o kojima već neko vreme razmišljate ili koje ste pokrenuli u prethodnom periodu pa onda ušli u fazu stagnacije ili sporosti. Sve ono što je bilo na čekanju ili delovalo zakočeno – sada se može aktivirati, ali je potrebna vaša inicijativa I angažovanje. Neki od vas će se više usmeriti na privatne poslove – I pored povremenih teškoća, situacija deluje kao da kreće na bolje. Bolje finansije u ovoj nedelji.

Zdravlje

Povoljan period za rešavanje zdravstvenih problema.

 






RAK

Hrana

Apetiti će se otvoriti (doduše, ne samo kada je hrana u pitanju) – a vi gledajte da odolite posebno onim slatkim iskušenjima. Više se krećite, više se aktivirajte – dobro je I za metabolizam I za varenje.

Ljubav

Ima Rakova u partnerskim odnosima kojima je ovih dana potrebno bezgranično strpljenje I mnogo, mnogo emocija prema voljenoj osobi – da bi sve funkcionisalo kako treba. A ima I onih koji su sa partnerom na tananoj granici između tolerancije I želje da saspu salvu kritika na račun druge strane. A verovatno je da će u ovoj nedelji biti od svega po malo – I po koje prepucavanje I pojačana nervoza, ali I mnogo lepih reči I vrućih izliva emocija. Slobodni Rakovi – kao što postoje šanse za susret sa nekim ko bi vas na blic očarao, isto tako postoje još veće šanse da se ostvari kontakt sa osobom iz prošlosti.

Posao

Sam početak nedelje možda vam I neće ići na ruku, ali ostatak ovog perioda vam donosi olakšane situacije u poslovnom segmentu I to najpre zbog znatno bolje komunikacije koju ćete imati sa saradnicima. Obaveza će I dalje biti dosta, I dalje će se od vas zahtevati brzina I preciznost – ali ćete uspevati da sebe dobro organizujete I praktično funkcionišete. Rešavanje administrativnih I papiroloških pitanja, dozvola – brže nego što ste očekivali. Mogućnost dodatnog finansijskog priliva.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.

 

LAV

Hrana

U ovom periodu vam zaista ne treba jaka, prezačinjena hrana. Videćete da ćete se bolje osećati i lakše variti ukoliko više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla, naročito žitaricama, kao I povrću.

Ljubav

Sa Suncem u vašem znaku, Merkurom I sada već retrogradnom Venerom – znaćete šta želite a šta ne želite I umećete da ono što osećate iskažete na lepši način. Dobar je trenutak da se reše neke stavke, pitanja I teme koje ste sa voljenom osobom imali u proteklom periodu I koje su možda unosile nervozu. Komunikacija će teći lako, dogovori će se postizati – posebno oni koji vama dvoma otvaraju vrata zajedničkim aktivnostima koje vam prijaju. Slobodni Lavovi – uživanja, putovanja, druženja, mnogo osmeha I dobre energije. Vaša inicijativa je pojačana, bilo da se vezuje za nove osobe ili za prošlost.

Posao

Dobra komunikacija, znatno bolja organizacija I fokusiranost na posao ali I dašak nekih olakšanih okolnosti – sve će to doprineti da vam ova radna nedelja bude neuporedivo lakša od prethodne. Pritisak na vas će I dalje postojati, pogotovo što neki važniji poslovni projekti ili dogovori ulaze u završnu fazu – ali ćete vi imati više elana I volje da se borite za ostvarenja I rezultate. U finansijskom sektoru je situacija I dalje u velikoj meri zategnuta I opterećujuća, mada se neke naznake olakšanja mogu pojaviti sada.

Zdravlje

Jednostavniji zdravstveni period.

 

DEVICA

Hrana

Trenutno vam ne odgovaraju „jači“ mlečni proizvodi – eventualno mladi sir i domaće kiselo mleko. Povrće možete konzumirati na sve načine i u neograničenim količinama.

Ljubav

U ovu nedelju ulazite kroz nešto zategnutiji odnos sa voljenom osobom, kod nekih parova je I dalje nervoza pojačana. Merkur u vašem  znaku od sredine sedmice ukazuje da ćete želeti da pokrenete neke teme između vas dvoje, da ćete želeti da komunicirate – vreme je da se traže rešenja I da se prave zajednički dogovori I planovi. Bitno je samo da oboje poštujete da postoje razlike u mišljenjima, ali da se one daju prevazići kompromisom I razumevanjem. Slobodne Device – intenzivni susret, neočekivano lepa komunikacija sa nekim, ljubavna iznenađenja – vaša mašta I želje će se lako probuditi.

Posao

Nastavlja se intenzivan, ali plodonosan poslovni period za vas. Koliko god neke situacije delovale opterećujuće I zahtevno – više je nego izvesno da ćete ih uspešno savladati. Povoljne informacije sredinom nedelje daće vam vetar u leđa. Ukoliko ste u procesu rešavanja neke papirologije – ovo ćete obaviti brže nego što ste mislili. Ulazak Merkura ukazaće na jačanje organizacionih sposobnosti, na praktičan I racionalan pristup svakoj obavezi ili saradniku. Finansije su u znatno boljoj fazi.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>