Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 10. jula do 16. jula 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:





OVAN

Hrana

Pređite na laganiju ishranu, sa većim udelom voća I povrća – ne samo zbog toga što ste sada skloni da dobijete višak kilograma, već I iz razloga što možete imati teškoća prilikom varenja.

Ljubav

Mislite da ste raščistili neku emotivnu situaciju ili temu/pitanje sa partnerom (koja je aktivirana u proteklom periodu a svoju kulminaciju dostiže početkom nedelje) – ali je malo verovatno da je tačka na ovo zaista stavljena. Uživajte u trenutnom miru, ali računajte da će ovo pitanje ponovo biti pokrenuto u narednom periodu. Ova nedelja je dobra da se rasteretite, ostavite sve obaveze I probleme iza sebe I više vremena provodite sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi – često će vam se nameštati situacije koje vam donose flertovanja, muvanja, značajne poglede i interesantne, primamljive razgovore.

Posao

Sedmica kreće kroz neku vrstu pritiska, žurbe, gungule – kao da se sve odjednom skupilo I mora se obaviti što pre a svaki čas ili neko pogreši ili iskrsne neki tehnički problem. Moguće je da su neki od vas u ovolikoj frci zbog odlaska na odmor I raščišćavanja obaveza pre toga, ali je moguće I da baš zbog godišnjih odmora nema dovoljno ljudi I onda se moraju završiti I tuđi poslovi. Od polovine sedmice će nastupiti zatišje I normalnije, mirnije funkcionisanje. Dobar period za privatnike.

Zdravlje

Prijale bi vam promene u načinu ishrane I više odmora.



 

BIK

Hrana

Ono što definitivno morate izbegavati je brza hrana I to da jedete “s nogu”.  Grickalice zaobilazite u širokom luku – imate voće, ne treba vam ništa više od toga.

Ljubav

Izgleda vam je u ovim danima malo toga “baš potaman” u partnerskim odnosima. Kao da stalno postoje neke situacije koje vas iritiraju I donose vam talase nervoze. Potrudite se da bolje čujete I razumete jedno drugo – jer komunikacija će vam ovih dana prilično “klackati”. No, bitno je da emocija ima – pa će se lakše proći kroz izazovne momente. Slobodni Bikovi – raspoloženi ste za interesantne razgovore, nova poznanstva, ljude koji vam donose lepu i podsticajnu energiju. Pričati o nekim fatalnim ljubavima sada je malo nerealno – ali je vrlo realno da se dobro provedete i uživate u dešavanjima.

Posao

Početak sedmice donosi komplikacije, pa će I one najredovnije obaveze koje inače završavate zatvorenih očiju –postajati prepreke koje će vas saplitati. Distrakcije će vam unositi dodatno velika kočina papirologije koju treba obaviti, ali I lošija komunikacija I sa saradnicima, ali I sa nadređenima. Organizacija će u tim prvim danima biti lošija I trebaće vam vremena da se snađete I uhvatite korak sa dešavanjima. Sve su ovo prolazne teškoće I ostatak nedelje će vam doneti lagodnije funkcionisanje.

Zdravlje

Moguće su povrede, a I u saobraćaju bi trebalo biti obazriviji.

 



BLIZANCI

Hrana

Nemojte da vam oči budu gladne u ovoj sedmici – preskačite tešku I previše kaloričnu hranu – niti će prijati vašem stomaku, niti vašoj liniji. Ono što će vam najviše odgovarati je povrće.

Ljubav

Kratkotrajni komunikacijski “bagovi” I povremene oscilacije raspoloženja biće prisutne u vašim emotivnim relacijama tokom ovog perioda. No, ti momenti kada su vam živci zategnuti I kada vas “svrbi jezik” da odbrusite voljenom vam biću – ipak će biti prolazne stavke I neće znatnije uticati na celokupan vaš odnos koji vam u suštini može doneti mnogo pozitivnih dešavanja I akcija sa partnerom. Slobodni Blizanci – vaša društvenost I želja za zanimljivim dešavanjima (I osobama) će biti dodatno podstaknute u ovoj sedmici. Kraća putovanja, mnogobrojni kontakti I poznanstva kao I gomila flertovanja su tu za vas.

Posao

Početkom nedelje velike su fluktuacije u finansijskom sektoru. Pravila nema – neki će Blizanci smestiti u džep lepu novčanu sumu….ali će biti I onih koje će neočekivani trošak baš nanervirati. Merkur, koji vlada vašim znakom – prelazi u polje akcije, dešavanja, kontakata, sastanaka – pa je pred vama jedna više nego živa sedmica u kojoj će sve biti hitno, važno – ali u kojoj ćete vi itekako uspevati da se snalazite. Povremeni bagovi u organizaciji, jer ćete želeti da radite više stvari odjednom.

Zdravlje

Uglavnom prolazne zdravstvene tegobe. Stariji Blizanci mogu imati problema sa krvnim sudovima I pritiskom.

 








RAK

Hrana

Mali obroci, više užina koje će se sastojati od voća, od mlečnih proizvoda – mladi sir i kiselo mleko. Meso u manjim količinama. Jedino gde sebi smete da pustite na volju jeste kada je povrće u pitanju.

Ljubav

Talas ljubomore ili nekih negativnih raspoloženja može vas zapljusnuti početkom ove sedmice. Ukoliko uzrok za ovo nije partner – pokušajte da ne prenesete lošu atmosferu u vaše partnerske odnose.Ukoliko pak jeste – ne budite brzi na jeziku, ali ni sa zaključcima I odlukama.  Imate više nego dovoljno prostora za dobru komunikaciju I lepa dešavanja sa osobom koju volite. Kao što će vam prijati kućna atmosfera I ušuškanost – isto tako će vam prijati I zajedničke aktivnosti u kojima ćete se opuštati. Slobodni Rakovi – male su šanse za trajnije I ozbiljnije emotivne početke. Ali, možete da se zabavite I flertujete.

Posao

Pritisak na vas postoji – od strane šefova, saradnika, obaveza. Ali će taj pritisak sada delovati pozitivno I podsticajno, izvlačiti ono najbolje iz vas. Budite sabrani I smireni – I pored ovog pritiska period u kojem ste je izuzetno povoljan I doneće vam I nove poslovne prilike, ali I dobre rezultate u postojećim poslovima I projektima. Sada jeste trenutak da zapnete I date sve od sebe. Neki će Rakovi otpočeti pregovore sa inostranim saradnicima – ovo će ići polako, ali će dati odlične rezultate na kraju.

Zdravlje

Stomak je trenutno najosetljivija tačka.

 

LAV

Hrana

Biće potrebne promene u načinu ishrane u periodu koji je pred vama. Savetuje vam se manje mesa I mesnih prerađevina, a više povrća na sve načine – bilo kroz salate, bilo kuvano, grilovano….

Ljubav

Nikako da uhvatite zlatnu sredinu, da pronađete balans u emotivnim relacijama. I tokom ove nedelje imamo snažne oscilacije I varijacije I u vašim raspoloženjima I u odnosu sa osobom koju volite. Sa vaše strane gledano – prisutan je manjak pažnje I posvećenosti a višak komplikacija. Ne kažem da je ovo jednostavan period za vas, ali bi bilo dobro da ne primate baš sve k srcu i da više uživate u zajedničkim trenucima. Manite rasprave, nema pravog rešenja u ovom trenutku. Slobodni Lavovi – dato vam je da uživate i budete u zanimljivim kontaktima i dešavanjima – pa se opustite i punom parom napred.

Posao

U finansijskom sektoru je više nego burno – prilivi i odlivi novca će se samo smenjivati – a na vama je da pravilno rasporedite ono čime raspolažete i da se ne zaglavljujete u veće troškove ili dugove. Poslovno – ulazak Merkura u vaš znak doneće vam bolju organizaciju (i pored promena u planovima kojih će biti), bolju komunikaciju sa saradnicima, više sastanaka, dogovora, poslovnih aktivnosti. Sada je vreme da se više aktivirate i iznesete svoje ideje. Moguće su povoljne promene kroz poslovni sektor.

Zdravlje

Pojačana nervoza, osetljiviji stomačni deo. Moguće su i alergije.



 

DEVICA

Hrana

Device su ušle u period kada će praviti značajne promene po pitanju ishrane. Vreme je za veći zaokret u navikama. Neadekvatna ishrana vam može donositi pojačane tegobe sa varenjem.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak odmah početkom nedelje i jeste i nije dobar. Dobar je u smislu da ćete biti prodorniji, aktivniji, više želeti da iznesete svoje mišljenje ili se izborite za svoje stavove u partnerskim odnosima, dobar je za strasti i inicijativu. Nije dobar zato što je to ipak prilično « napadačka » energija pa ne samo u ovoj nedelji već i u narednom periodu možete biti posebno sitničavi, kritizerski raspoloženi i na neki način « atakovati » na partnera. Ušli ste jedan ciklus « čišćenja » u partnerskim odnosima. Slobodne Device – ljubavnih mogućnosti ima, ali samo ako ste raspoloženi za avanturu ili tajno.

Posao

Energija Marsa je i u poslovnoj sferi isto u varijanti dobro/loše. Sa pozitivne strane gledano – pred vama je period pojačanih aktivnosti, vaše velike inicijative i prodornosti na poslu, kada ćete zaista želeti da se dokažete ali i ostvariti jako dobre poslovne rezultate, čak i napredovanje. Sa one negativne – osećaj da morate da se borite sa svima oko vas, pojačana impulsivnost, preterano nerviranje oko pa i onih najmanjih sitnica, teško prilagođavanje i manjak fleksibilnosti. Izgleda će vam biti prilično interesantno….

Zdravlje

Problemi sa stomakom, nervoza, sklonost povredama.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>