Ispovesti

Ljubav

Nataša se vodila kao ubijena, a onda se nakon 5 godina vratila iz mrtvih!

Nataša Rajan se vodila kao ubijena, a onda se nakon 5 godina vratila "iz mrtvih", zahvaljujući jednoj dojavi. Malo je falilo da jedan čovek bude osuđen za njeno ubistvo...

Nataša se vodila kao ubijena, a onda se nakon 5 godina vratila iz mrtvih! Screenshoot/Youtube





Devojčicu od 14 godina majka je ostavila u školi, davne 1998. godine, kući je treblo da se vrati autobusom ali nije...


Kasnije iste večeri majka je policiji prijavila nestanak deteta. 


Nataša Rajan je zbog suspenzija u školi zbog upotrebe droge i samopovređivanja klasifikovana kao problematična.


Samo mesec dana pre nestanka pobegla je od kuće kako bi dva dana provela sa svojim 22-godišnjim dečkom Skotom Blekom u jednom motelu...


Zbog takvog njenog ponašanja, njen nestanak nije izgleda shvaćen ozbiljno i predpostavka je bila da je ponovo pobegla sa dečkom. Ipak, kada su mu pokucali na vrata, on je rekao da ne zna gde je Nataša.


Ova devojčica bila je peta nestala osoba ženskog pola koja je nestala u periodu od 1998. godine do 1999. godine i grad je bio paralizovan od straha. 

Svi su sumnjali da neki ludi serijski ubica presreće žene noću...
 

 

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!









Natašini roditelji su počeli da se plaše kako nikad neće videti svoje dete.


U maju mesecu 1999. godine Leonard Džon Frejzer, koji je kasnije nazvan silovateljem iz Rokhemtona, optužen je za silovanje i ubistvo jedne od nestalih žena iz tog mesta.



Dok je čekao na suđenje priznao je ubistvo još tri žene, a među njima je iz nekog razloga naveo i Natašu. Nacrtao je i mapu koja vodi do posmtrnih ostataka devojčice Nataše. Kada je policija došla do tog mesta, tamo ništa nije pronašla.


2001. godine u maju mesecu, na dan kada je Nataša trebalo da napuni 17 godina, njeni roditelji su održali pomen i oprostili se sa svojom ćerkom. 



Nakon toga, Natašini roditelji su se razveli jer nisu mogli da podnesu bol i pritisak.


Dve godine kasnije, usledio je novi šok za njih, kada su saznali da se njihova ćerka "vratila iz mrtvih".


Održalo se suđenju Leonardu koji je ranije priznao da je ubio Natašu ali su ga sudije proglasile nevinim . Otac devojčice nije mogao da veruje u to što čuje. 

Čovek koji je priznao da je ubio njegovu ćerku, pušten je na slobodu?! 


Zašto?







Tužilac je objasnio da je policija dobila anonimnu dojavu sa porukom gde se Nataša nalazi.

Ispostavilo se da godinama živi sa svojim dečkom Skotom, a ta lokacija je bila udaljena svega pet minuta od njene porodične kuće.



Kasnije na suđenju se pojavila i Nataša Rajan i imala je osamnaest godina u tom trnutku. Ispričala je  kako je pobegla od roditelja jer nije mogla da podnese njihova pravila. 




Nataša tada priznaje da je mrzela školu, svoj dom i život pa je odlučila da za sebe stvori novi.


U početku je kako kaže osećala kajanje što se krije i imala je želju da popravi odnos sa svojom majkom ali ju je u tome sprečilo to što je mislila da njena laž ipak predugo traje da bi se bilo šta menjalo...




Dogodilo se da je rođaka njenog dečka Skota, poslala anonimnu dojavu policiji, inače bi ona još dugo, a možda i zauvek ostala "mrtva za svoje roditelje".


Nataša se skoro pet godina krila u Skotovom ormaru gde ju je policija i našla 10. aprila 2003. godine.


Istraga je koštala 151.000 dolara, a Skotu, njenom dečku je naloženo da državi vrati 16.000 dolara. Takođe je osuđen na godinu dana zatvora, ali nikad nije optužen zbog intimnih odnosa i veze sa 14-godišnjom devojčicom.


Nataša Rajan je kažnjena sa samo 1000 dolara. Potpisala je ugovor sa medijima za ekskluzivne intervjue i zaradila je 120.000 dolara.






Leonard Frejzer je ipak osuđen na doživotnu robiju zbog ostalih ubistava koje je zaista počinio. Umro je u zatvoru 2007. godine.



Nataša Rajan se na kraju ipak udala za Skota i prodala fotografije sa venčanja za 200.000 dolara. Bračni par danas živi u Australiji i ima troje dece. A ona se pomirila i sa roditeljima i postala medicinska sestra.




 
 

Previše masna kosa je vaš problem?! Rešenje je u kuhinji!

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>