Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević prokomentarisala pobedu nesuđene snajke Aleks Nikolić!

Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, prokomentarisala je pobedu nesuđene snajke Aleks Nikolić!  Kad god je neka devojka sa mojim sinovima, meni je okej. Ako je njima dobro i meni je, kaže ona.

Biljana Dragojević prokomentarisala pobedu nesuđene snajke Aleks Nikolić! Screenshoot/Instagram





Biljana Dragojević iskreno kaže da nije očekivala da iz rijalitija "Zadruga 6" kao pobednik izađe njena nesuđena snajka Aleks Nikolić:


 
"Iskreno, nisam očekivala. Više sam bila za tu Aninu priču, s te neke ženske tačke gledišta. Šta je sve ona preživljavala, ako je to sve tačno šta je pričala. Mislila sam da će Ana biti pobednica zbog te priče, ali dobro..."


Ipak, Biljani je drago ko god pobedio i smatra da je Aleks uradila nešto dobro za sebe, a na pitanje da li je sa sinom pričala o ovoj temi, ona kaže:

"Nisam, Dejan je kod devojke u Beogradu, pa se nismo videli. Ja sam juče izašla sa drugaricama da proslavimo nešto, pa iskreno nisam ni ja nešto propratila finale. Danas sam malo pogledala ono što je bilo na televiziji, pošto nisam sinoć bila kod kuće. 






Nisam se videla sa Dejanom, tek ćemo se videti. On obično nema komentar i neće da komentariše. Kad završi neku vezu, to je za njega kraj. Pogotovo ovo što se dogodilo između njih dvoje, ne verujem da bi on bilo šta komentarisao."



Majka Dejana Dragojevića ne misli da ju je Aleks bilo kako razočarala:

"Nisu oni bili ko zna koliko dugo u vezi, pa da mogu da kažem da me je razočarala ili nešto. Mladi su, i ona je mlada i ima pravo..." - rekla je ona za Pink.


Biljana Dragojević se slaže sa sadašnjim izborom svog sina:


"Kad god je neka devojka sa mojim sinovima, meni je okej. Ako je njima dobro i meni je. Ova devojka je stvarno dobra i ne liči ni na jednu koje su bile do sada."





 

Mladi krompir spremljen na najbolji način! (RECEPT)


Sa druge strane Aleksa Nikolić sinoć je priznala da se Caru nisu svideli neki klipovi koje je imao priliku da pogleda kad je izašao iz rijalitija "Zadruga 6", na prvom mestu oni iz izolacije sa Zvezdanom Slavnićem, ali da su ipak u dobrim odnosima. Ona se nada da će se svadba što pre održati, kao što su i planirali.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>