Zadruga

Parovi

Superfinale odloženo zbog nevremena! Zadrugu napustili Matora i Mića! (VIDEO)

Superfinale je odloženo zbog nevremena! "Zadrugu 6" su napustili Jovana Tomić Matora i Lepi Mića! Na nastavak superfinala doći će podrška i porodice 14 zadrugara koji se bore za vrednu nagradu od 50.000 evra.

Superfinale odloženo zbog nevremena! Zadrugu napustili Matora i Mića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Imali smo priliku da prvi put vidimo majku i sina Ane Ćurčić, a u studiju je došlo do sukoba između Anine podrške kume, Milene Kačavende i Ermine Pašović.

Prvi je sinoć napustio rijaliti Lepi Mića, a nakon njega i Jovana Tomić MatoraU trci za glavnu nagradu ostalo je 14 superfinalista, a to su:  


Maja Marinković, 
Anita Stanojlović, 
Zorica Marković, 
Aleksandra Nikolić, 
Sanja Grujić, 
Milica Veselinović, 
Bilal Brajlović, 
Marko Stefanović, 
Ivan Marinković, 
Nenad Lazić Neca, 
Lazar Čolić Zola, 
Filip Car, 
Marko Janjušević Janjuš i 
Ana Ćurčić.
Neko od njih će na kraju večeri biti proglašen pobednikom šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, zato budite uz Pink večeras od 18 časova!

 
Došlo je do žestoke rasprave između Ermine Pašović i Milene:


"Kuma je težak kriminalac." - rekla je Ermina.

"Bolje da me zove kriminalac, nego da sam prostitutka. Ne čujem od parfema. Šta reći za gospođu "Džoger"? Izbnela je ozbilje optužbe, Anu je nazvala kamatašicom, a Anu mafijašicom. Za ovakve sam turbu mafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štike su mi preskupe-. Ne vidim razlog da se upoznajem sa takvim utpadima. Ona vodi hajku protiv Ane. Ova žena baljezga, a ja kad odgovorim svi se uhvate za kumu."- govorila je Kačavenda.Gde si, kumo? Izvoli - rekla je Ermina.


Nemam šta da razgovaram - rekla je Milena.


Samo da se razumemo Anu imitiram jer je njanjava, a ne ništa drugo. Ona je njanjava i ozbiljan je folirant - rekla je Ermina.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>