Zadruga

Parovi

Divna DNK izbačena iz rijalitija Zadruga 6, pa progovorila o vradžbinama! (VIDEO)

Divna DNK izbačena je iz rijalitija "Zadruga 6", pa u studiju progovorila o "vradžbinama" koje su tresle Belu kuću. Nasamarila je svoje cimere!

Divna DNK izbačena iz rijalitija Zadruga 6, pa progovorila o vradžbinama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Divna je stigla kod Dušice Jakovljević gde je odgovarala na pitanja, a prvo je otkrila kako se oseća:Bila sam pod teznijom! Izmešano! Kad sam izgurala ovoliko, što da ne ispadnem i da ispadnem, opet idem svojoj kući- rekla je Divna.


Kada je Bilal u pitanju Divna kaže da je bilo simpatisanja:"Nekako me vuče strana prema Marku. Iskreno, da sam htela nešto da uradim, naravno da bih uradila."


Zatim je Dušica upitala kakav je odnos Bilal imao sa Majom.

"Prema Ani je bio iskren, ne bi možda ušao u vezu, ali postoji neka vrsta povezanosti"- rekla je Divna.


"Bilal nije zaboravio Maju. On prema Ani ima neku posebno emociju, on da je želeo da ostvari nešto sa Anom oni bi već imali ozbiljnu vezu."- dodala je Sandra Čaprić.
U video klipi pogledajte šta je Divna rekla o Maji Marinković, Caru, Janjušu... 
Voditeljka je Divni DNK postavila pitanje o čuvenim vradžbinima koje su plašile zadrugare, a Divna kaže da se sve vreme šalila.

"Ljudi su se poplašili, čak i Milica Veselinović. To je bila šala. Milica je menjala krevet, nije smela da spava." - smejala se ona.


Divna kaže da ne veruje u rijaliti prijateljstva, pa tako ni u prijateljstvo Ane Ćurčić i Zorice Marković:"Ja ne verujem u rijaliti prijateljstva, mislim da će Zorica do kraja da okrene leđa Ani, kao što većina misli da će Ana do kraja da ostane sama. One su zajedno verovatno zbog plasmana."


Divna, ima li neka veza budućnost? - upitala je Dušica.

"Sve će da propadnu." - rekla je ona. 
 

 

Krastavac, paradajz, sir, savršena salata! Da li je baš tako?!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>