Region

Svet

Iva Grgurić priznaje: Samo su oči ostale moje!

Iva Grgurić više ne liči na sebe, odnosno na onu osobu koju smo gledali u rijalitiju "Zadruga", a sada je i sama ispričala šta je sve promenila na sebi. Samo su oči ostale moje, kaže ona.

Iva Grgurić priznaje: Samo su oči ostale moje! Screenshoot/Instagram




Iva Grgurić je nekoliko puta smanjivala nos i povećavala grudi, radila je jagodice, stavljala silikon u usne, ubrizgavala botoks...


Nedavno je još jednom smanjila nos, zatim podigla kapke i ofarbala se u crno zbog čega je skoro pa neprepoznatljiva.






Grgurićeva se našalila na svoj račun:

Samo oči su ostale moje. Operisala sam kapke, odnosno radila sam blaferoplastiku. Pošto su mi kapci genetski spušteni, to sam sredila i prezadovoljna sam! To svaka druga, treća žena radi na sebi...



"Uvek nešto primetim da ne valja, pa ajde da i to popravim. To uvek bude nešto malo, i tako mic po mic... Ovde ću se zaustaviti, to je to! Više mi stvarno ne treba ništa - kaže starleta koja tvrdi da je na sebi uradila sve sa merom. Oduvek sam bila lepa, samo sam nešto doradila. Mislim da sam sve uradila s merom." - kaže Iva Grgurić.







O svom dečku, biznismenu Nemanji Petoševiću, s kojim planira brak i decu Iva kaže:

"Nemanja nije ljubomoran i siguran je u mene. Ja sam devojka koja nikada ne vara! Nijednog bivšeg dečka nisam prevarila, tako da Nemanja ima potpuno poverenje u mene. 

Zar zbog tri, četiri minuta avanture da izgubim nešto prelepo?! Ne bih nikada uradila ono što neću da i meni partner uradi."


 

Ferrero Rocher torta! Sa njom nema greške! Bogata je i ukusna! (RECEPT)


Čekamo vas na VIBERU, pridružite nam se!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>