Style

Ljubav

Godinu dana harmonije: Bik, Lav i Vodolija će uživati do 25. maja 2024. godine!

Horoskop prognozira godinu dana harmonije za neke znakove Zodijaka. Bik, Lav i Vodolija će uživati do 25. maja 2024. godine!

Godinu dana harmonije: Bik, Lav i Vodolija će uživati do 25. maja 2024. godine! Svet Plus

Pred nama je najpozitivniji astrološki tranzit u 2023. godini koji će pomoći svakom horoskopskom znaku da napreduje u nadolazećoj godini, a posebno četiri koja su se mučila godinama unazad, čeka ostvarenje snova.

Jupiter je 16. maja ušao u deo neba kojim vlada Bik gde će ostati do 25. maja 2024. godine.Ova kosmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vremenu kada su svi znakovi doživeli sreću i obilje – kolektivno i lično.


 

Vežba za oči koja poboljšava vid! Potrebno je samo tri minuta!

Kao i istoimeno rimsko božanstvo, Jupiter je ekvivalent grčkog boga Zevsa. Izvorno poznat kao ‘bog neba i groma’, Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’, koji je imao poslednju reč kad god među ostalima nije postojao konsenzus.

U astrologiji, Jupiter je ‘kozmički ekspander’ i planeta ‘zaštite, obilja i višeg učenja’. Budući da je antiteza Saturnu, koji se smanjuje i donosi teške lekcije, Jupiterov uticaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dotakne.


I dok se planeta povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiter je planeta kojoj se treba obratiti kada prolazite kroz nedostatak vere jer vas inspiriše da verujete u budućnost i sve njene mogućnosti.

Na kolektivnom nivou, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svetom i znanje.

Na ličnom nivou (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše poglede na svet, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva.Jupiter u Biku i najsrećniji znakovi

Od svih horoskopskih znakova, Bik je najviše povezan s novcem, finansijama i materijalnim. Jupiter, koji se nalazi u ovom znaku, u nadolazećoj bi se godini mogao pretvoriti u finansijsko tržište koje doživljava pozitivne preokrete.


Naročito u proleće 2024. godine, susret Jupitera s planetom Uranom, koji je takođe u Biku, svakih dvanaest godina, mogao bi da se pretvori u povećanje plata, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke.

U prevodu – naći ćete se na pravom mestu u pravo vreme, a tri znaka koja će do 25. maja 2024. godine imati posebnu sreću su: Bik, Lav, i Vodolija.
 

Smilje se koristiti kod strija, ožiljaka, bora, varikoznih vena, kapilara, ekcema, i psorijaze!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>