Zdravlje

Ljubav

Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana!

Glumica Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana svakog jutra. Otkako je zanela publiku kao lepa Zona Zamfirova, nikad se nije desilo da dobije ni kilogram viška, pa žene zanima koja je njena dijeta.

Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana! Screenshoot/Instagram
Nije lako održavati tako vitku figuru u petoj deceniji, ali Katarina oduvek vodi računa o zdravoj ishrani. Poslednjih godina je unela malo izmena, a jedna od njih je da izbegava namirnice sa glutenom, jer je primetila da joj on smeta.

To znači i da nema više paste, osim ako nije od pirinčanog ili kukuruznog testa. Takođe, prestala je da konzumira mleko i mlečne proizvode. Jedino što uporno uzima je surutka, pošto je veoma dobra za mišiće, ali i za čišćenje jetre.

To ne znači da Katarina nikad sebi ne daje "oduška" za trpezom. Međutim, kada se desi da malo "poklekne" pred malo manje zdravom hranom, glumica primenjuje sedmodnevni detoks. 


On uključuje jutarnji napitak od citrusa koji se priprema po sledećem receptu:


dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpa koji u blenderu pomeša s 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se dodati i malo đumbira. Tokom detoksikacije jede normalno, ali ne jede teške obroke.

"Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo", kaže glumica Katarina Radivojević.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa&Srećna

Povezane vesti:


>